AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu domaće adaptacije najgledanije sapunice svih vremena.

Uzbudljiva priča o turbulentnom životu porodice Kadić nastavlja se i večeras od 21 čas na TV Pink u novoj epizodi „Dinastije“ koja nosi naziv „Krov“.

Maksim napušta baku i Sremsku Mitrovicu i dolazi u Beograd kako bi saznao ko je u stvari. 

Foto: TV Pink Printscreen

Anastasija je besna na svoje roditelje jer joj nisu rekli ništa o Adamu, njenom bratu koji je kidnapovan kao dete. Ona im govori da bi dobro razmislila o rađanju deteta da je znala sa kakvim pritiskom se nosi njena porodica.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok se Vojin oporavlja od infarkta, Aleksandra i on planiraju venčanje. Ozvaničenje njihove veze je jedino što je Aleksandri trenutno bitno.

Lidija nestaje iz vile Kadića i niko ne zna gde se nalazi. Zbog toga, Branko sumnja da je ona otela Anastasijinu bebu, I svi pokušavaju da joj uđu u trag.

Foto: TV Pink Printscreen

Pod pritiskom, Lidija se penje na krov sa bebom koju sve vreme zove Manja. Pokušavaju da je spuste sigurno, ali ona u nervnom rastrojstvu baca bebu preko ivice, ali se ispostavi da je to bila obična lutka. 

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je Lidija zaista umešana u otmicu Anastasijine bebe, šta će Maksim otkriti o svom poreklu i da li će Aleksandra uspeti da se uda za Vojina, saznaćete u novoj epizodi „Dinastije“ večeras u 21 čas na TV Pink! 

Autor: M.Đ.

#Ana Savić Vasiljević

#Branimir Popović

#Dinastija

#Magdalena Mijatović

#Marija Karan

#Milena Živanović

#Peđa Bjelac

#RTV Pink

#Serija Dinastija

#Stefan Radonjić

#TV serija

#Televizija Pink

#serija