AKTUELNO

Nova epizoda domaće adaptacije najgledanije sapunice svih vremena.

Uzbudljiva priča o turbulentnom životu porodice Kadić nastavlja se i večeras od 21 čas na TV Pink u novoj epizodi „Dinastije“ koja nosi naziv „Testament“.

Nakon Vojinove smrti, Aleksandra tuguje, a jedina osoba koja joj se našla u ovom teškom periodu je Vojinov bratanac i njen zet Ognjen.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleksandra se sukobljava sa Anastasijom jer se ne oseća dovoljno voljeno i smatra da je zapostavljena u odnosu na Branka

Iako je Anastasija uzbuđena zbog angažmana na novom projektu, hotelu La Miraž, sreću joj kvari Ognjen, koji smatra da zbog posla neće moći dovoljno da se posveti njihovom sinu Branku. 

Foto: TV Pink Printscreen

Uprkos lošim odnosima, Kristina daje sve od sebe da pomogne Anastasiji da prevaziđe bračnu krizu, međutim ona odbija njenu pomoć. 

Foto: TV Pink Printscreen

Adam sreće Anastasiju u hotelu, pokušava da je zavede, ali mu ne polazi za rukom. Razočaran, želi da ode iz Beograda, ali ga vest o Vojinovoj smrti zadrži tu, sa nadom da će doći do svoje majke, Aleksandre.

Foto: TV Pink Printscreen

Na čitanju Vojinovog testamenta, Branko saznaje da je Vojin, prevarom, napravio pakao od njegovog života i pokušao da ga ubije. Vojin ostavlja svoj imetak Aleksandri i Ognjenu, kao i svojom odanom osoblju. 

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon mnogo peripetija, Adam uspeva da dođe do Aleksandre i da joj kaže da je upravo on Brankov I njen davno izgubljeni sin.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li će Aleksandra poverovati Adamu, da li će Anastasija uspeti da prevaziđe problem u braku sa Ognjenom i šta Vojinov telstament donosi njegovim nasledinicima, saznaćete u novoj epizodi „Dinastije“ večeras u 21 čas na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Ana Savić Vasiljević

#Branimir Popović

#Dinastija

#Lazar Đurđević

#Magdalena Mijatović

#Marija Karan

#Peđa Bjelac

#RTV Pink

#Serija Dinastija

#Stefan Radonjić

#TV serija

#Televizija Pink

#serija