AKTUELNO

Autorka i voditeljka "Magazina in" Sanja Marinković u novom izdanju vaše omiljene emisije ugostila je dr Milana Colića, trenera za lični razvoj Jovanu Hismajer, pevačicu Nikolinu Kovač, pevača Slobu Radanovića, TV voditelja Darka Tanasijevića, glumicu Evu Ras i bivšu pobednicu "Zadruge" Ivu Grgurić.

Gosti su diskutovali u takozvanom "estetskom varvarizmu" današnjice i moralnim načelima kojima se danas vode mladi, a tokom razgovora dotakli su se i onih koji neosnovano pucaju od samopouzdanja na javnoj sceni. Darko Tanasijević, voditelj "Zadruge", tada je povukao paralelu između onih koji znaju i onih koji žele da rade određeni javni posao, a kao primer naveo je pevače, ali i TV voditelje.

Ma, kakav kolega, kakva koleginica kada ne zna kad treba upotrebiti ''trebaš'', a kad ''treba'' - prokomentarisao je Darko, na šta ga je Sanja direktno pitala:

Foto: TV Pink Printscreen

- Je l' te je uvredilo kada ti je Iva postala koleginica na televiziji - pitala je voditeljka, na šta je Darko ko iz topa šaljivo odgovorio:

- Jeste me uvredilo.

Foto: TV Pink Printscreen

Tada su Iva i Darko otpočeli raspravu usred emisije.

Kako onda da se potpišemo? Voditeljka samouka Iva Grgurić i voditelj Darko Tanasijević sa četiri fakulteta novinarstva - negodovala je Iva, što je Darka do suza nasmejalo.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom emisije, došlo je do rasprave i između Eve Ras i doktora Colića.

- Ti tupavi intelektualci... Oni bi hteli da imaju neki drugi narod - negodovala je Eva, čije su reči isprovocirale Colića.

Ne slažem se s ovim što je rekla tupavi intelektualci, šta to znači?! Izvinite, intelektualac sam po sebi nije tupav, tupav je onaj iz rijalitija mnogo više - odgovorio joj je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne propustite novo izdanje emisije "Magazin in" danas u 17h na TV Pink!

Autor: D.T.

#Darko Tanasijević

#Eva Ras

#Iva Grgurić

#Jovana Hismajer

#Magazin In

#Nikolina Kovač

#Sanja Marinković

#Sloba Radanović

#dr MIlan Colić