AKTUELNO

Ne propustite najgledaniju emisiju o poznatima.

Nova epizoda najgledanije emisije o poznatima „Premijera – Vikend specijal“ očekuje vas i ove nedelje uživo od 13:30 časova. Kroz najzanimljivije priče o domaćim i regionalnim zvezdama vodiće vas Tijana Prica i Bojana Lazić, dok će se sa beogradskih ulica uključivati Nemanja Vujičić i donositi vam zanimljive priče sa aktuelnim sagovornicima. 

Posle dužeg vremena, u studio kod Tijane i Bojane dolazi jedan od napopularnijih folk pevača Aca Lukas. Osim što će komentarisati aktuelne događaje na javnoj sceni i prvi put otvoreno govoriti o svom ljubavnom životu, Aca Lukas će premijerno predstaviti novu pesmu, koja će sasvim sigurno postati veliki hit. 

Foto: Pink.rs

U „Premijera – Vikend specijal“ dolazi i hrvatska pop zvezda Petar Grašo, koji će takođe predstaviti svoju novu pesmu. On će govoriti o planovima za karijeru, a govoriće i o privatnom životu. Javnost u regionu iznenadila je vest da su Petar i Danijela Martinović posle čak 24 godine stavili tačku na ljubav. Prema pisanju medija, Petar ima novu devojku i to 14 godina mlađu Hanu Huljić, ćerku njegovog velikog prijatelja i saradnika Tončija Huljića. Da li će Petar potvrditi ili demantovati ove glasine, saznaćete u „Premijera – Vikend specijalu“.

Foto: Instagram Printscreen

Goca Božinovska ima nekoliko decenija dugu, uspešnu karijeru, a posebnu sreću u poslednje vreme pronašla je na privatnom planu. Njen sin Mirko Šijan dobio je sina, kog je nazvao po ocu, Zoran, a sve detalje krštenja unuka koje su organizovali za najbliže, Goca će otkriti upravo ove nedelje na TV Pink.

Foto: Pink.rs/R. Lazarević

Nakon velike tragedije koja mu se dogodila, smrti ćerke, Milić Vukašinović biće sagovornik u „Premijera – Vikend specijalu“. Milić Vukašinović govoriće o svom životu, teškim trenucima nakon gubitka ćerke, udaljenosti od unuka, ljubavima, podršci koju mu pruža njegova supruga Suzana, ali i o šokantnim detaljima koji se tiču nekada najpopularnije grupe u Jugoslaviji, „Bijelog dugmeta“.

Foto: TV Pink Printscreen

Pred premijernim kamerama govorili su pevači Nataša Bekvalac, Aleksandra Prijović, Ivana Selakov, Šako Polumenta, glumci Nela Mihajlović i Mima Karadžić, kreatorka Verica Rakočević i mnogi drugi, a premijerna ekipa vodi vas i na Jahorinu.

I to nije sve. Očekuje vas osvrt na najaktulenija desavanja u hiper-rijalitiju „Zadruga 5“, zato ne propustite novo izdanje „Premijera – Vikend specijala“ u nedelju 5. decembra od 13:30 časova na TV Pink.

Video: Pink.rs

Autor: M.Đ.

#Aca Lukas

#Bojana Lazić

#Goca Božinovska

#Nemanja Vujičić

#Petar Grašo

#Premijera Vikend Specijal

#RTV Pink

#Televizija

#Tijana Prica

#emisija

#milić vukašinović