AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Popularna voditeljka Jovana Jeremić postala je deo ružičaste televizije i od 28. avgusta svakog vikenda vodi izdanje emisije "Novo jutro", koja se emituje uživo subotom i nedeljom. Svojim šarmom osvojila je milionski auditorijum i oborila sve rekorde gledanosti. Jovana nas svakog vikenda vodi kroz najaktuelnije teme, od političkih, preko društveno značajnih, pa do onih zabavnih. Osim političara, stručnjaka i popularnih lica sa estrade, u Jovanu emisiju dolaze i građani, koji imaju zanimljive priče, a neretko se desi da im se posle gostovanja reše problemi o kojima su pričali kod nje.

Foto: Jelena Simonović

Ekipa našeg portala obavila je sa Jovanom veliki novogodišnji intervju, a prvo smo se osvrnuli na njenu odluku da vodi program uživo i tokom praznika.

Spremamo svi spektakl na Pinku. Naša parola jeste sledeća - od ove godine, Nova godina se dočekuje ujutru, naravno uz Pink. Od ove godine će tako biti u budućnosti. Jer Pink od ove godine je uveo da radi uživo jutarnji program prvog, toga nije bilo do sad. Meni je drago. Ja sam u firmu došla pre 4 i po meseca, unela sam neke promene, to su dobre promene. Mora da se radi, naravno, ko želi da radi. Ja želim i nemam problem sa tim, neka to tradicionalno budu ta tri dana koja ću ja raditi - otkrila je Jovana.

- Do sada si ugostila mnoge poznate ličnosti, kako sa političke scene, tako i sa estrade. Da li postoji neko ko se plaši da dođe u emisiju i da je odbio poziv?

Plaše me se svi gosti, mislim, plaše... Ne bavim se time, ne znam da je neko odbio da dođe u emisiju, jer uvek se dogovorimo, nađemo zajednički jezik. Ali, više ljudi strepe od mene, jer ja sam stvarno nepredvidiva. Ali to je deo mog posla. Ja nisam došla ovde da se foliram, to je deo mog karaktera, ja radim sve po intuciji. Zato i jesmo najgledanije jutro u Srbiji - istakla je voditeljka.

- Da li postoji neki gost koga nisi do sada ugostila, a volela bi da se to desi u 2022. godini?

Pa, nema. Ja ne koncipiram jutarnji program ne na bazi gostiju, već na bazi tema. Meni su teme važne, priče su mi važne. Ja kao novinar istraživač žudim za novim pričama, kojima ću da pletem nevidljivu mrežu oko gledalaca. To i jeste poenta mene. Imena kao imena to nije presudno. Ja nisam napravila ovoliko gledan jutarnji program jer su meni dolazile velike zvezde. Baš suprotno. Meni su dolazili obični ljudi, koji su napravili od ovog jutra da bude najgledanije u zemlji. A ja sam znala tačno šta treba da uradim da bismo bili najgledaniji, a to je prosto moj osećaj za medije, jer ja sam žena iz medija. I neću da otkrivam svoje tajne - dodala je Jeremićeva.

- Kad smo kod tajni, mnoge tajne poznatih ličnosti si upravo ti otkrila, kao npr. vezu Tanje Savić i Draška Stanivukovića. Da li možemo da očekujemo neku ekskluzivu u 2022. godini?

Možda... Možda, pratite... - rekla je Jovana.

Foto: Jelena Simonović

- Stvarno si doživela vrtoglavi uspeh za ova 4 i po meseca na Pinku. Ova godina je bila godina uspona i padova, ulaziš u 2022. godinu sa velikim poslovnim uspehom, a na privatnom planu?

Ja sam doživela uspon i u privatnom životu. Meni je moj razvod uspon. To verovatno niko nije izjavio. Kažu razvod je neuspeh. Ne, razvod je uspeh. Ima ona kletva: "Dabogda se razvodio kao Jovana Jeremić". Znači bez skandala, bez ikakve priče i pompe, na najelegantniji mogući način. Ja sam se razvela i poptuno sam sigurna u tu svoju odluku. Ja ne volim da kažem za svog bivšeg partnera da je bivši muž. Kako može da bude bivši, kad imam dete sa njim. On je moj prvi muž, imamo fantastičan odnos, moj je veliki prijatelj i ja njegov. Tako će biti do kraja života. Nikad neću dozvoliti da ga neko dira, ni on ne bi voleo da se meni nešto loše dogodi. Mi smo u fenomenalnim odnosima. Trebalo je biti hrabar i doneti odluku da ne želiš da živiš životom kojim sa ja živela i ja sam je donela. Trebalo je imati hrabrosti, ja sam ipak sada samohrana majka. Kad ostaneš sam sa detetom, velika je odgovornost. Druga odgovornost, moj budući partner treba biti izuzetno kvalitetna ličnost, da može da prihvati moje žensko dete. Te stoga, moja odgovornost sada je duplo veća. Ja sam žena koja živi za ljubav, bez ljubavi nema života. Nisam neki tip koji će da kaže da me je baš briga za muškarca, vrlo mi je važan muškarac. Meni je moj partner sve na svetu. Kao dok je trajao brak, to mi je bio prvi muž, tako, tako će mi biti i drugi muž, ja živim za partnera - istakla je Jovana.

- Da li su se pojavili novi udvarači?

Ima ih, ali videćemo. Kao prava Škorpija, moram da analiziram. Moja odgovornost je velika prema detetu. Eto, to me niko nije pitao, ti si prvi, znaš, kažu mi: "Zezaj se malo, provodi se". Nisam iz te priče, ja se nisam provodila ni kad sam imala 20. Ja nisam iz te priče. Ja sam uvek imala veze. Imam ozbiljan odnos prema ljubavi, ozbiljan stav. Ja ne mogu da spavam sa nekim koga ne volim. Ja ne idem za strašću, idem za ljubavlju. To je razlika između mene i drugih žena, zato muškarci padaju na mene. Kažu ja sam fatalna, lomila nekom srce. Ja nikome nisam lomila srce. To što su se zaljubljivali, a nisu imali povoda, to je njihov problem. Ja ne lomim srca, ja samo volim! Ja umem da volim. Ne bojim se da volim, želim da volim. To je kraj priče - istakla je Jeremićeva.

Foto: Privatna arhiva

- Imaš li neku omiljenu prazničnu uspomenu?

Jelka i novogodišnji program Pink televizije. Desilo mi se da ja vodim taj novogodišnji program ujutru, srećna sam zbog toga, odgovornost je velika, a gledaoce očekuje spektakl - rekla je Jovana.

- Koji događaj je na tebe ostavio najjači utisak u 2021. godini?

Pad klana Velje Nevolje i hapšenje Dijane Hrkalović - otkrila je voditeljka.

- Pomenula si narod, imaš segment gde radiš sa gledaocima koji imaju zanimljive priče, da li možemo da očekujemo još tih priča?

Upravo, moj cilj jeste narod, ja želim da radim sa narodom, da donosim priče iz naroda nove, ne da žvaćem stare, to nije deo moje ličnosti i karaktera. Ja sam inovativna u svemu, posebno u poslu. Nove priče, nove teme, novi ljudi, to će biti sve sledeće godine. Još opušteniji pristup, sa dozom politike koja je normalna, ne poltronska. Ja nisam tip d*peuvlakača, nikada se nisam šlihtala, sve što imam kažem u lice, takav će biti i program. Normalan, racionalan, realan. Ko je dobar, biće pohvaljen, ko nije, biće žrtvovan u svakom smislu. Biće osakaćen da tako kažem, jer ja volim da opalim kada neko napravi fijasko i haos u zemlji. Nemam milosti - dodala je Jeremićeva.

Foto: Privatna arhiva

- Imaš pernicu posebnu u koju su gosti ubacivali želje, da li možemo da očekujemo da će nekome biti ostvarena?

Pa, hoće... Biće - rekla je Jovana.

- Poruka za čitaoce protala Pink.rs?

Svim čitaocima Pink.rs portala želim srećnu Novu godinu. Moja poruka je jasna, svakog ko se nije kvalifikovao za 2022. godinu, ostavite 31. decembra 2021. godine. Znači sve one ljude i događaje koji nemaju kvalifikaciju da vas prate i budu deo vaših života. Ili ne treba da budu deo vaših života, ostavite u 2021. godini, to je moja poruka za vas - poručila je voditeljka.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Jovana Jeremić

#Nova godina

#Novo jutro

#novogodišnji intervju