AKTUELNO

Ne propusite večeras novo izdanje emisije 'Amidži šou' u 22h!

Tanja Savić, napustila je snimanje praznične emisije "Amidži šou" nakon pola sata u kojoj su, pored nje, gosti bili Jovana Jeremić, Ivica Dačić i Branimir Nestorović i mlada pevačica Milica Jokić. Danima se spekuliše zbog čega se pevačica odlučila na ovaj potez, a sada je isplivao i snimak.

Foto: TV Pink Printscreen

Name, Savićeva je nakon pola sata od početka snimanja emisije napustila istu i otišla bez reči, a to dokazuje i snimak za najavu emisije "Amidži šou", koja će se emitovati večeras u 22 časa.

- Jovana, pusti ih malo neka oni sad pričaju - rekla je Tanja vidno iznervirana, pre nego što je napustila studio, a nakon toga samo ustala bez reči.

Gosti i voditelj su bili vidno šokirani, a detaljnije možete pogledati u video prilogu.

Podsetimo, Jovana Jeremić, voditeljka "Novog Vikend Jutra" je bila ta koja je u javnost iznela da su pevačica Tanja Savić i Draško Stanivuković u vezi.

Evo ekskluzive! Čula sam da je jedan mladi političar bio s Tanjom u tajnoj ljubavnoj vezi. Nije iz Srbije, iz Bosne je, i nije Dodik. Ko je? - uz osmeh je otkrila Jovana.

Mediji su ubrzo objavili da je u pitanju Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, a onda je voditeljka iznela još detalja o njihovoj navodnoj aferi.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Autor: P.R.