AKTUELNO

Ne propustite!

Novo izdanje vaše omiljene emisije o poznatima „Premijera – Vikend specijal“ je na programu televizije Pink i ove nedelje uživo, u dobro poznatom terminu od 13:30 časova. Kroz najzanimljivije događaje koji su obeležili proteklu nedelju vodiće vas neprevaziđeni voditeljski duo, Bojana Lazić i Tijana Prica, dok će za ekskluzivna uključenja sa najudarnijih lokacija u gradu sa više nego aktuelnim sagovornicima, biti zadužen reporter Nemanja Vujičić.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

U današnjem izdanju ''Premijera - Vikend specijala'' imaćete priliku da čujete potresnu ispovest političara Dragana Markovića Palme. Političar je pred premijernim kamerama u razgovoru sa Nemanjom Vujičićem otvorio dušu o svom detinjstvu, nedavnoj smrti majke Radunke, ali i mnogim drugim važnim temama.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored toga, gledaoci televizije Pink imaće priliku da vide detaljan izveštaj sa dočeka srpske Nove godine, ali i sa svih gradskih događaja. Pred premijernim kamerama govorili su: Tina Ivanović, Aleksandra Mladenović, Milena Ćeranić, Vanja Mijatović i mnogi drugi.

I naravno, to nije sve – očekuju vas brojne ekskluzivne priče o poznatima, zato ne propustite „Premijera – Vikend specijal“ danas u dobro poznatom terminu - od 13:30 časova na TV PINK!

Video: Promo

Autor: M.K.