AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju.

Televizija Pink je u danu za nama bila najgledanija televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen.

Televizija Pink bila je gledanija od svih komercijalnih emitera, ali i Javnog servisa Srbije u totalu, među ženskom publikom, i među urbanom populacijom, dok je od svih komercijalnih emitera bila gledanija među publikom sa teritorije Beograda, kao i među gledaocima iz Beograda starosti od 18 do 49 godina.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Televizija Pink bila je lider u informativnom program. Uz Nacionalni dnevnik bilo je više od 1.000.000 gledalaca. Veliku pažnju publike privukli su i Nacionalni dnevnik u 13, Popodnevni dnevnik, kao i Nacionalni dnevnik u 21.

Foto: TV Pink Printscreen

Milionska publika bila je uz Pinkov zabavni program. Uz najgledaniju late night emisiju Ami G Show bilo je više od 1.200.000 gledalaca.

Foto: RTV Pink

Televizija Pink bila je dominantna i kada je reč o serijskom program. Veliku pažnju privukla je nova sezona serije Nemoguća ljubav, ali i serije Zakletva i Fatalna ljubav.

Foto: PROMO

Dani vikenda protekli su u znaku najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima: Zadruga 5: Žurka pratilo je 29 odsto televizijskog auditorijuma, odnosno 37 odsto ženskog auditorijuma.

Foto: Pink.rs

Hvala na ukazanom poverenju! Ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink