AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju.

Televizija Pink je tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen.

Televizija Pink bila je gledanija od svih komercijalnih emitera ali i Javnog servisa Srbije u totalu, među ženskom publikom, među gledaocima sa teritorije Beograda, kao i među urbanom populacijom.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Televizija Pink bila je lider u informativnom programu. Nacionalni dnevnik je tokom jučerašnjeg dana bio najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede ga Nacionalni dnevnik u 10, Nacionalni dnevnik u 13, Popodnevni dnevnik, kao i Nacionalni dnevnik u 21.

Foto: TV Pink Printscreen

Najgledaniji jutarnji program u Srbiji Novo jutro pratilo je 20 odsto televizijskog auditorijuma, odnosno blizu 1.000.000 gledalaca

Foto: TV Pink

Milionska publika bila je uz Pinkov zabavni program. Paparazzo lov je sa 17 odsto televizijskog auditorijuma, odnosno 21 odsto ženskog auditorijuma zauzeo 6. poziciju na listi najgledanijih formata u danu na svim televizijama.

DNK je pratilo 28 odsto ženskog auditorijuma.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Televizija Pink bila je dominantna i kada je reč o serijskom programu. Veliku pažnju gledalaca privukla je nova sezona serije Nemoguća ljubav, kao i serije Zakletva i Fatalna ljubav.

Foto: PROMO

Dan za nama protekao je u znaku najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima:

Zadruga 5: Pitanja gledalaca – 29 odsto televizijskog auditorijuma, odnosno 38 odsto ženskog auditorijuma

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na ukazanom poverenju! Ostanite uz program vaše televizije Pink!