AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju.

Televizija Pink je tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Televizija Pink bila je gledanija od svih komercijalnih emitera ali i Javnog servisa Srbije u totalu, među ženskom publikom, među gledaocima starosti od 18 do 49 godina, među ženskom publikom starosti od 18 do 49 godina, među gledaocima iz Beograda starosti od 18 do 49 godina, kao i među urbanom populacijom.

Televizija Pink bila je apsolutni lider u informativnom programu. Nacionalni dnevnik je i tokom jučerašnjeg dana bio najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede ga Nacionalni dnevnik u 10, Nacionalni dnevnik u 13, kao i Popodnevni dnevnik.

Foto: TV Pink Printscreen

Milionska publika bila je uz Pinkov zabavni program. Late night emisija Ami G Show je sa 23 odsto ženskog auditorijuma ušla u top 10 najgledanijih emisija u danu na svim televizijama.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Televizija Pink bila je dominantna i kada je reč o serijskom programu. Nova sezona serije Nemoguća ljubav, kao i serije Zakletva i Fatalna ljubav privukle su veliku pažnju javnosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Praznični dani protekli su u znaku najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima. Uz Zadrugu 5: Žurka bilo je 24 odsto televizijskog auditorijuma, odnosno 31 odsto ženskog auditorijuma

Foto: Pink.rs

Hvala na ukazanom poverenju! Ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink