AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju.

Televizija Pink je tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen.

Televizija Pink bila je gledanija od svih komercijalnih emitera, ali i Javnog servisa Srbije u totalu, među ženskom publikom, među gledaocima starosti od 18 do 49 godina, među ženskom publikom starosti od 18 do 49 godina, kao i među urbanom populacijom.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Televizija Pink bila je apsolutni lider u informativnom programu:

Nacionalni dnevnik je bio najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede ga Jutarnji dnevnik, Nacionalni dnevnik u 10, Nacionalni dnevnik u 13, kao i Popodnevni dnevnik.

Foto: TV Pink Printscreen

Najgledaniji jutarnji program u Srbiji Novo jutro pratilo je 20 odsto televizijskog auditorijuma, dok je obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića uživo iz Berlina pratilo 18 odsto televizijskog auditorijuma.

Foto: TV Pink

Televizija Pink bila je dominantna i kada je reč o serijskom programu. Serije Zejnep, Zakletva i Fatalna ljubav privukle su veliku pažnju gledalaca.

Foto: TV Pink Printscreen

Dan za nama protekao je u znaku najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima:

Zadruga 5: Pitanja gledalaca – 23 odsto ženskog auditorijuma

Emisija Zadruga 5: Gledanje snimaka je sa 20 odsto televizijskog auditorijuma, odnosno 26 odsto ženskog auditorijuma ušla u top 10 najgledanijih emisija u danu na svim televizijama

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na ukazanom poverenju! Ostanite uz program vaše televizije Pink!