AKTUELNO

Željko Mitrović, vlasnik Pink Media Group, dobio je novu ideju tokom obilaska Galilejevog muzeja u Firenci. Prvi čovek najmoćnije medijske imperije u ovom delu Evrope planira da napravi novu antigravitacionu kapsulu za spavanje kojom će zaustaviti vreme.

Mitrović je gledao "Santučijevu sveru" nakon čega mu je sinula ideja, pa će tako posle 10 godina zameniti svoju staru kapsulu, novom. Kaže da mnogi zakoni fizike za koje znamo drugačije funkcionišu u antigravitacionom ambijentu.

Foto: Hello/Luka Šarac

To znači da bi naše ćelije bile zbunjene, zbog čega mogu da pomisle i da se nalazimo u svemiru, naglašava Mitrović na svom Instagram nalogu gde je javnost obavestio o ovoj svojoj fantastičnoj ideji.

U Galileovom muzeju, gledajući Santučijevu sveru, dobih ideju kako da napravim novu antigravitacionu kapsulu za spavanje i da zamenim moju staru, koju koristim već punu deceniju! U novoj kapsuli bi vreme trebalo praktično da stoji! Mnogi nama poznati zakoni fizike drugačije funkcionišu u antigravitacionom ambijentu, što znači da bi naše ćelije u ovakvim uslovima bile ZBUNJENE i usporile metaboličke procese za više od 40 puta ili bolje reći bile bi prevarene, misleći da su recimo u svemiru gde vlada antigravitaciono-bestežinsko stanje, jer bi svi hemijski i elektro-magnetni procesi u njima bili značajno usporeni! Da pojasnim, parametri kojima definisemo termin “VREME” drugacije bi funkcionisali! Čovečiji vek bi bio oko 200 godina pod uslovom da spava 12 sati dnevno! - napisao je Mitrović na Instagramu.

Autor: S. K.