AKTUELNO

Tri opasna frajera osnovala grupu i oduševili prvom pesmom.

Sigurno je mnogo toga viđeno na domaćoj javnoj sceni, ali ovakav spoj i ne baš. Prvi put na srpskoj estradi, a i šire, publika ima priliku da uživa u opasnoj trojki - tri momka koji fantastično pevaju, vrhunski izgledaju, ali šlag na torti jeste njihova fizička sličnost. Upravo baš zato grupa nosi naziv "Klon" - a čine je blizanci Stanko i Stanoje Budimkić, kao i poznati domaći muzički producent Nemanja Antonić.

Prva pesma "Amiga" ovog interesantnog trojca ugledala je svetlost dana poslednjih dana aprila, a prvi komentari su više nego pozitivni i puni oduševljenja. Prava pop numera koja nam je bila potrebna da prodrma domaću scenu i publiku.

Foto: Pink.rs/PROMO

Za slučaj da još uvek niste sigurni ko su atraktivni momci koji čine bend "Klon" - Stanko i Stanoje, pre odluke da osnuju grupu, imali su zavidne karijere u svetu modelinga, a radili su za prestižne kuće kao što su Armani, Levis i slično. Pored toga, na TikToku prati ih više od 350.000 ljudi. Sa druge strane, njihov do skoro "izgubljeni brat" Nemanja nizao je uspehe na muzičkoj sceni, a jedan od većih je taj što je stvorio pesmu "Loco, loco", sa kojom su nas devojke iz grupe Hurricane predstavljale na pesmi Evrovizije.

Ovi talentovani momci vredno rade na novim pesmama i sa nestrpljenjem očekujemo hitove koji nam dolaze, a do tada slušamo "Amigu".

View this profile on Instagram

KLON (@klon_official__) • Instagram photos and videos

Autor: S.P.

#Amiga

#Klon

#Nemanja Antonić

#stanoje i stanko budimkić