AKTUELNO

Pevač iskreno o Gruji koga poznaje čak jedanaest godina.

Oni su spontani, ludi i vrcavi i daju sve od sebe da baš kada nam je preko glave rata i bolesti budu ti koji će doneti zabavu u vaš dom. Najluđa jutarnja emisija "Ne gledam ti ja to" na RED TVu još jedno jutro pokazala je, uz sjajne goste i za zabavu od najranijih sati spremne voditelje, kako se započinje jutro za pamćenje.

Milica Kemez, Filip Đukić i Bora Santana imali su sjajnu međusobnu dinamiku. Nizale su se interesantne teme na koje su ih gledaoci kroz telefonske pozive i vajber poruke inspirisali. Blamovi, smešni događaji sa sastanaka, čitanje Instagram poruka, razmene mišljenja o aktuelnim dešavanjima i naravno "Zadruzi" napravili su sjajan teren u emisiji "Ne gledam ti ja to" na RED TVu za gostovanje nekadašnje Pinkove zvezde - pevača Vanju Lakatoša i Stevu Srdića koji ga je pratio na gitari.

Vanja je učesnik najupečatljivije sezone Pinkovih zvezda, kada je pobedio Ivan Kurtić. Ostao je u kontaktu skoro sa svima i spomenuo je da je čak i Slobi Radanoviću skoro baš bio na promociji. Uskoro završava spot za pesmu za koju se nada da će postati letnji hit.

Nikolu Grujića Gruju i njegovu porodicu lično poznaje već jedanaest godina. Smatra da je on sjajan pevač i tekstopisac, kao i da njegovo ponašanje napolju nije ni nalik onome što smo videli u "Zadruzi". Ljudi ga sad više poznaju po to rijalitiju nego po tome što je pevač. Složio se sa Milicom da je verovatno zatvoren prostor uticao na njega. Mnogo mu je žao što je sve ovako ispalo. Misli da će mu žena oprostiti aferu sa Mimas, jer ipak imaju dva anđela, ali ne može da predpostavi šta je u Grujinoj glavi, jer ga ne poznaje kao osobu koja se sada prezentuje. Filip se nadovezao na priču o Gruji i rekao je da kada je bio u žiriju u "Zadrugoviziji" - da se jasno osećala hemija između Mime i Gruje. Da se osetila jaka emocija sa njegove strane i dok su plesali, kao i u njegovom glasu dok je pevao.

Foto: Red TV

Autor: S.P.

#Bora Santana

#Filip Đukić

#Milica Kemez

#Ne gledam ti ja to

#Red Tv