AKTUELNO

Ne propustite ovonedeljno, uzbudljivo izdanje omiljene emisije o poznatima!

Kao i svake nedelje, u dobro poznatom terminu od 13:30 časova milionski auditorijum televizije Pink ima priliku da prati najuzbudljiviju emisiju o poznatima, "Premijera- Vikend specijal". Voditeljski duo koji čine Tijana Prica i Bojana Lazić ugostiće vas i provesti vas kroz najvažnija dešavanja iz života poznatih, dok će Nemanja Vujičić biti zadužen za iskrene ispovesti i obilazak najudarnijih lokacija u gradu sa najaktuelnijim ličnostima.

Foto: Jelena Simonović

Premijerna ekipa posetila je dom učesnice ''Zadruge'' Miljane Kulić u Nišu, međutim desila se neprijatnost, budući da je Marija Kulić zatvorila vrata kapije za našu TV ekipu, a kako se sve završilo i do kakvih saznanja su došli saznaćete predstojećeg nedeljnog popodneva.

Foto: TV Pink Printscreen

Premijerna ekipa ispratila je sva gradska dešavanja, a za omiljenu emisiju o poznatima ove nedelje govorile su mnoge estradne zvezde - Svetlana Ceca Ražnatović, Marija Šerifović, Ilda Šaulić, Goca Tržan...

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Bojana i Tijana u studiju će ugostiti veliku muzičku zvedu Svetlanu Seku Aleksić, koja će govoriti o svim aktuelnim temama iz svog života.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Ne propustite najnovije izdanje emisije ''Premijera - Vikend specijal'', koje je na porgramu televizije Pink u nedelju, 15. maja od 13:30 časova!

Video: TV PINK

Autor: M.K.