AKTUELNO

Mirko Kodić - čovek sa 19 kumova i ministar harmonike ovog jutra dao je svoj sud o rijaliti takmičarima.

Jutro nakon što je Konstrakta ušla u finale Evrovizije Filip Đukić bio je inspirisan našom finalistkinjom i u modnoj kombinaciji koja podseća na autfit Ane Đurić - Konstrakte sa zvučnikom u ruci krenuo je da hara ulicama Beograda. U toj misiji pomogli su mu prolaznici, koji su sa oduševljenjem reagovali na Filipov potez i interaktovali sa njim.

Danas u studiju RED TVa, sem Filipa Đukića koji je izašao da se zabavi i da nas zabavi, bili su Jelena Pešić i Bora Santana koji su u emisiji "Ne gledam ti ja to" ugostili Mirka Kodića - harmonikaša.

Čovek koji, kako kaže ima 19 kumova (između ostalih kumovao je Kebi, ali i Kemišu) - ministar harmonike, kako ga Bora naziva, jedan je od tri najbolja srpska harmonikaša i u svojoj dugoj karijeri .

Foto: RED TV

Kako naši voditelji sa gostima imaju pregršt interesantnih tema, naravno da su se i sa Mirkom Kodićem dotakli najgledanijeg rijalitija u regionu "Zadruge 5". Mirko misli kako je Filip Car neumoran dečko. Da ima puno energije i da je rijaliti shvatio kao posao - da se baš tako i ponaša sve ovo vreme i kaže da mu svaka čast na tome. Što se Lepog Miće tiče, rezidenta Bele kuće, veruje da je veliki borac koji poznaje psihologiju igre, a za Mikija Đurića kaže da je stari vuk.

"Velika su imena tamo u igri" - rekao je Mirko.

Za nekadašnjeg rijaliti učesnika, a sada popularnog pevača Slobu Radanovića kaže da prosto zaluđuje kako peva.

"Sada se bliži kraj "Zadruge" i ne možemo da znamo šta nas čeka jer je sve neizvesno. Kada sviram - ja najjače ostavim za finiš. Tako i oni. Primetio sam ovih dana da Car nešto sprema...Svi šuškaju da je ovo poslednja "Zadruga", ne znamo šta nas čeka na jesen, ali je svakako "Zadruga" ušla ljudima u krv." - zaključio je Mirko.

Foto: RED TV

Autor: S.P.

#Bora Santana

#Filip Đukić

#Jelena Pešić

#Ne gledam ti ja to

#Red Tv