AKTUELNO

Zadrugarka poznata po svom britkom jeziku nije štedela učesnike najgledanijeg rijalitija u regionu.

Lako je imati dobro jutro kada se budimo uz RED TV i jutarnju emisiju koja pomera granice - "Ne gledam ti ja to". Milica Kemez, Bora Santana i Filip Đukić kao sada već uigran tim i ovaj put uz zanimljive aktuelne teme uspeli su da nas priprema za dan koji je pred nama.

Milica, Filip i Bora ugostili su u studiju RED TVa u emisiji "Ne gledam ti ja to" proslavljenu folk pevačicu i nekadašnju zadrugarku - Zoricu Marković i Anju Pašić - pevačicu sa Vladimirom Stojadinčevićem Vrčincem kao muzičkom pratnjom na harmonici.

Pevačica koja je svojevremeno na "Farmi", a kasnije i u "Zadruzi" poznata po svom britkom jeziku ni danas se nije libila da iznese svoje mišljenje o aktuelnim dešavanjima u najgledanijem rijalitiju u regionu. Zorica je sa RED gledaocima podelila da je shvatila nakon Farme, da je rijaliti ozbiljan psihološki eksperiment. Svi su željni popularnosti, i sve zavisi ko šta hoće, u kom smislu želi da bude popularan. Zapazila je da mnogo svi kopiraju jedni druge, da se sve ponavlja. 

"Nisam išla u pozorište dugo, ali eto svaki dan gledam smešnu predstavu!" - Rekla je Zorica Marković, aludirajući na "Zadrugu".

Zorica je priznala da se oseća njeno odsustvo na velelepnom imanju, ali da je bila sprečena. Komentarisala je da je u svim sezonama bilo prevara, ali tada su te ljude razapinjali, a sad je to postalo kao dobar dan. Njeno mišljenje je da je Filip Car kolateralna šteta, iako je takav kakav jeste i da je naseo na emociju. Smatra da je Aleksandra sada Dejanu lek protiv bolova. Za Stefana Karića kaže da je postao mali Mića - uključuje se, komentariše. Miki joj je super, nada se da će ovog puta biti u top tri. Što se Bebice tiče Zorica misli da se pravi lud - da je dobio od Marije direktivu i ne pomera se. Veruje da Zola radi u inat Kulicima, jer zna da su protiv. Miljanu voli jer je zna privatno, a Miljana koju zna nije ni nalik ovome što vidimo unutra. Mića je jedan od njenih favorita - volela bi da on pobedi, ali samo ako se posle pobede vise ne vrati u rijaliti.

Foto: RED Tv

Autor: S.P.

#Bora Santana

#Filip Đukić

#Milica Kemez

#Ne gledam ti ja to

#Red Tv

#Zorica Marković