AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju!

Televizija Pink je tokom jučerašnjeg dana bila apsolutno najgledanija televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen.

Televizija Pink bila je gledanija od svih komercijalnih emitera, ali i javnog servisa Srbije u totalu, među ženskom publikom, među gledaocima starosti od 18 do 49 godina, među ženskom publikom starosti od 18 do 49 godina i među urbanom populacijom, dok je od svih komercijalnih emitera bila gledanija među gledaocima sa teritorije Beograd, kao i među gledaocima iz prestonice starosti od 18 do 49 godina.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Televizija Pink bila je apsolutni lider u informativnom programu. Nacionalni dnevnik pratilo je 19 odsto ženskog auditorijuma. Veliku pažnju privukao je i Jutarnji dnevnik, Nacionalni dnevnik u 10, kao i Nacionalni dnevnik u 13.

Foto: TV Pink Printscreen

Televizija Pink bila je dominantna i kada je reč o serijskom programu. U samom vrhu gledanosti našle su se serije Zejnep, Zakletva i Fatalna ljubav.

Foto: PROMO

Dan za nama obeležio je najgledaniji rijaliti na ovim prostorima:

Zadruga 5: Pitanja gledalaca – 21 odsto ženskog auditorijuma.

Emisija Zadruga 5: Uspomene je sa 21 odsto televizijskog auditorijuma, odnosno 29 odsto ženskog auditorijuma ušla u top 10 najgledanijih emisija u danu.

Foto: Pink.rs

Hvala na ukazanom poverenju! Ostanite uz program vaše televizije Pink!