AKTUELNO

Ša je otvorio dušu ovog jutra na RED TVu!

Anđela Ašanin, Bora Santana i Milica Kemez u najneverovatnijem jutarnjem programu "Ne gledam ti ja to" na RED TVu ugostili su repera i nekadašnjeg učesnika "Zadruge" - Nenada Aleksića - Ša i Stefana Dragojlovića - numerologa.

Ša se pohvalio da trenutno radi na novoj pesmi sa jednom poznatom ličnošću i da se postepeno vraća na scenu i u igru. Zadovoljan je što su mu poslednje dve pesme su super prošle, bez bustova.

"Po prirodi sam čudan lik, i dan danas ne umem sebe da opišem. Imam padove, ali to traje po dan dva. Nisam depresivan po prirodi, a kada se nešto loše desi, to me drži dan dva posle toga. Ove godine je "Zadruga" bila puna loših ljudi, 70% loši, 30% dobri i kad vidis te ljude, shvatis da si ok. Ovo je prvi rijaliti u kom sam bio skroz opušten, kao da sam kod kuće" - rekao je Ša.

Na pitanje da li i dalje voli Taru, on je izjavio:

"Na neki način da. To je jako čudno, ne mogu da definišem to. Šta će biti , kako će biti - ne znam, bitno je da smo ok. Upustio bih se u muzičku saradnju sa Tarom. To bi bilo jako zanimljivo."

Srećan je što je izašao iz braka. Dobio je osude od strane raznih pevača koji sami varaju svoje žene i od nekih pevačica.

"Ne mogu da kažem da je bilo loše, ali nije išlo. Po prirodi sam brz, impulsivan a taj brak me je sputavao. Ivana je previše mirna." - objasnio je Ša
"Gledajući spolja ne bih mogao da kažem ništa loše za Irmu, ali proveo sam vreme sa njom unutra i video sam i čuo stvari koje gledaoci ne mogu da vide. Javno se izvinjavam za neke psovke kada sam bio u žiriju." - kazao je Ša o doskorašnjoj cimerki

Drugi gost emisije "Ne gledam ti ja to" Stefan Dragojlović - numerolog, rekao je da je numerološki Ša šestica , tj umetnicka dusa. Stefan veruje da Ša i Tara imaju karmički spoj, da će uvek biti u nekom patološkom odnosu, ali ne vidi da će biti zajedno. 

"Milica je savršeno odigrala svoju ulogu, zavrtela je priču. Ušla je u odnos sa Mensurom samo par dana nakon ulaska. To je takođe karmički odnos koji ima rok trajanja. Mensur jedva čeka mir i tišinu, da izađe. On nikada neće imati ljubav kao što je imao sa Minom" - zaključio je numerolog.

Foto: RED Tv

Autor: S.P.

#Anđela Ašanin

#Bora Santana

#Milica Kemez

#Ne gledam ti ja to

#Red Tv

#Sha