AKTUELNO

Ovo se ne propušta!

Kao i svake nedelje, na programu televizije Pink je novo izdanje vaše omiljene emisije o poznatima ''Premijera - Vikend specijal'', a premijerna ekipa je i ovog puta nadmašila samu sebe.

Foto: Jelena Simonović

Milionski auditorijum televizije Pink svakako je uzdrmala teška životna ispovest zadrugarke Anđele Đuričić, koja je još na samom početku "Zadruge" spomenula gubitak brata Nikole, a sada je novinaru Nemanji Vujičiću otvorila dušu i s knedlom u grlu progovorila o tragičnom događaju koji je zauvek obeležio njen život.

Moram da ti kažem nešto, zove ga prvi komšija... "Nikola je nastradao" - rekla je Anđela u emisiji "Premijera - Vikend Specijal" i prolila more suza.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ali, naravno, to nije sve. Premijerna ekipa je, kao i uvek, za svoje najvernije gledaoce pripremila i pregršt eksluzivnih inrevjua sa poznatim ličnostima sa svih gradskih dešavanja.

Ispred premijernog objektiva govorili su Konstrakta i Haris Džinović, Aleksandra Mladenović, Lidija Vukićević, Milica Dabović i Branka Sovrlić, a dobro poznate voditeljke Bojana Lazić i Tijana Prica će u studiju ugostiti pevačicu Tanju Savić, koja će premijerno progovoriti o svim aktuelnostima iz svog života.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Detaljnije pogledajte u nastavku šta vas sve očekuje u nedelju, u emisiji "Premijera - Vikend Specijal", koja će se na televiziji Pink emotiovati u dobro poznatom terminu - nedelja, 13:30h. Ne propustite!

Video: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.