AKTUELNO

Ovo se ne propušta!

Večeras na kanalu televizije Pink milionski auditorijum imaće priliku da uživa u uzbudljivom višečasovnom programu posvećen superfinalistima pete sezone ''Zadruge''.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Naime, pobednik ''Zadruge 5'' David Dragojević, kao i prvih pet plasiranih superfinalista biće gosti emisije ''Amidži šou'', a tom prilikom nacija će saznati sve o gorućim temama koje ovih dana potresaju čitav region.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Gosti emisije ''Amidži šou'' ove večeri biće: Dejan Dragojević, Dalila Dragojević, Filip Car, Anđela Đuričić, Mensur Ajdarpašić i Aleksandra Nikolić.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Javnost s nestrpljenjem iščekuje da sazna sve detalje neraščišćenih odnosa, detalje ljubavnih raspleta i zapleta nakon superfinalne noći i sinoćnje lude žurke.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Dalila i Dejan progovoriće u programu uživo o podeli imovine i spekulacijama da će možda morati da dele i vredne nagrade koje su osvojili učešćem u rijalitiju - 50.000 evra i montažnu PIK kuću, budući da njihova brakorazvodna parnica još nije privedena kraja, te oni nisu zvanično, zakonski razvedeni!

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Večeras od 22 časa uživo na programu televizije Pink pratite specijalno izdanje emisije ''Amidži šou'' u kojem će prvih šest superfinalistima Zadruge 5 ogoliti dušu o svim detaljima koji interesuju naciju!

Autor: M.K.