AKTUELNO

Takijevo prvo obraćanje medijima!

Navikli smo da ih gledamo u večernjem terminu i da uz bivše zadrugare i druge bitne goste raskrinkavaju aktuelne i nekadašnje ukućane velelepnog imanja u Šimanovcima, ali i da se dotaknu drugih vrućih tema. Ove nedelje emisiju "Pitam za druga" , na RED TVu, gledamo radnim danima od 9 do 12 časova - a Sanja Stanković, Panda, Kendi i Ana Radulović su tu da dokažu kako njihova dobra energija je prelazna i kada rano rane.

Danas, u emisiji "Pitam za druga" , u studiju RED TVa Sanja, Kendi i Ana ugostili su Ivanu Stojanović - novinarku Srbije Danas i Marka Kona - muzičara i producenta, dok je Panda bio na terenu i podržao humanitarnu akciju na Trgu Republike sa Zoletom gitaristom - za malog Viktora Stanisavljevića, a imao je i uključenje sa Maus Makijem, koji trese Tik-Tok i Instagram sa hit pesmom "Bog i batina".

Ipak, ono što je svakako obeležilo jutarnju emisiju "Pitam za druga" jeste ekskluzivna izjava Takija Marinkovića - Ani Radulović, sinoć na proslavi rođendana Filipa Đukića u jednoj vili sa bazenom, na obodu grada.

"Maja Marinković...uvek glavna tema..Znate šta, do pre deset minuta nisam znao o čemu se radi. Nikada ne lažem i moram da kažem da su mi se Maja Marinković i Peca javili pre desetak minuta i rekli da su u zajedno! Javili su se preko video poziva sa jahte i Peca mi je rekao: Taki, izvini za sve, ja sam sa tvojom ćerkom. Ipak smo se mi družili, jeli smo, pili smo zajedno nismo znali kako to da ti saopštimo. Maja mi je rekla: Taki izvini, krili smo od tebe, ja sam sa Pecom. Otišli su dalje od medijskog haosa da proslave što su zajedno. Uvek sam uz svoje dete i ako je to njena sreća...Za ostatak morate da pitate Maju Marinković i Pecu. Pecu znam kao gospodina, družimo se godinu dana, odlazio sam kod njega kući, izlazili smo po restoranima, zajedno bili na mnogobrojnim slavljima i o njemu mogu samo sve najlepše da kažem. Aleksandra mi se samo javila to veče kada se to dogodilo, a o Aleksandri imam samo najlepše mišljenje - ali više ne želim da je komentarišem. Novinari su me rešetali, ja zaista do sada nisam ništa znao - evo Ana ti si prva dobila intervju od mene! " - rekao je Taki Marinković.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Taki je bio misteriozan povodom svog potencijalnog učešća u rijalitiju "Zadruga 6", a ono što je sigurno je da bi mnogi voleli da ga vide kao budućeg stanovnika Bele kuće.

Foto: RED Tv

Novinarka Ivana je rekla u studiju RED TVa da bi Takijevo učešće bilo bomba i da bi osvojio srca mnogobrojnih devojaka. Njoj bi bila zanimljiv spoj - Deniz i Taki pred kamerama. Ana i Ivana su se složile i da bi Peca bio dobar materijal za "Zadrugu 6" em zbog cele aktuelne situacije, em zbog toga što se o njemu zapravo veoma malo zna.

Panda je ovog jutra bio na Trgu Republike sa Zoranom Petrovićem - Zoletom koji je svirao pop-rok na akustičnoj gitari i zajedno su podržali humanitarnu akciju "Budi Human" za malog Viktora. Nakon toga, Panda je uspeo i da se vidi sa fenomenom društvenih mreža - Maus Makijem sa kojim je razgovarao o njegovom hitu "Bog i batina" koji je zaludeo region.

"Pitam za druga" na RED TVu ove nedelje svakog radnog dana od 9 do 12 časova sa vašim omiljenim voditeljima topla letnja jutra dovešće do usijanja - zato ne propustite svoj omiljeni četverac koji bez pardona obrađuje najaktuelnije teme.

Autor: S.P.

#Ana Radulovic

#Pitam za Druga

#Red Tv

#Sanja Stanković

#Stefan Milošević Panda

#Taki Marinković

#stefan kandić kendi