AKTUELNO

Članovi saveta REM-a počeli su razgovore sa predstavnicima televizija koje su konkurisale za dobijanje nacionalne frekvencije. Danas su obavljeni razgovori i sa predstavnicima "Pink media grupe" koja je konkurisala za dve nacionalne frekvencije - TV Pink i kanal Vesti.

Vlasnik i direktor "Pink media grupe" Željko Mitrović kaže da je zadovoljan današnjim razgovorom u REM-u, kao i da je naša kuća kao inače najstariji medijski sistem u Srbiji, pokazala veliku superiornost svojim elaboratima.

Ja sam veoma zadovoljan, imali smo priliku da odgovorimo na sva pitanja i čini mi se da je elaborat koji smo predali velike snage i odražava jednu veliku superiornost nas kao najstarijeg medijskog sistema u Srbiji. Televizija Pink je najstarija privatna komercijalna televizija u Srbiji i evo posle 28 godina postojanja imamo novi konkurs za naredni period, za narednih osam godina, tako da mislim da smo uspeli vrlo eksplicitno da pojasnimo sve naše objektivne i korporativne prednosti - govori Mitrović.

Foto: TV Pink Printscreen

PINK ZVANIČNO NAJMOĆNIJI PRODUKCIONI SISTEM U EVROPI, IMA VIŠE STUDIJA, PRIHODA I ZAPOSLENIH OD SVIH DRUGIH TELEVIZIJA - ZAJEDNO!

Pink je i zvanično najmoćniji produkcioni sistem u Evropi, u šta su se danas uverili u REM-u, a tehnički i kadrovski uslovi najgledanije televizije na našim prostorima, veći su nego sve ostale televizije. Takođe, Pink ima i najviše studija, ali i zaposlenih od svih ostalih emitera.

Foto: TV Pink Printscreen

Pokazali smo da smo samo u produkcionim i tehničkim kapacitetima, a da se podsetimo, mi smo sada zvanično najmoćniji produkcioni sistem u Evropi, imali smo mogućnosti da predstavimo i pokažemo da smo u produkcionom smislu kada su pre svega tehnički i kadrovski kapaciteti, veći nego sve ostale komercijalne i nacionalne televizije zajedno. Znači, broj studija je veći od svih ostalih televizija zajedno, imamo više zaposlenih nego sve ostale televizije zajedno, prihodujemo više nego sve ostale televizije zajedno, što je veoma značajno sa aspekta samoodrživosti, jer je to jedan od značajnih kriterijuma na ovom konkursu - priča Mitrović.

Foto: Hello/Luka Šarac

PINK APSOLUTNO NAJGLEDANIJI!

Samo u protekla tri dana, kada je reč o gledanosti, Pink je apsolutno najgledanija televizija u zemlji, a naš emiter imao je više gledalaca od svih ostalih televizija - zajedno.

Takođe, kada je gledanost u pitanju. U samo protekla tri dana, svaki dan pogledajte, imamo više gledalaca nego sve ostale komercijalne televizije zajedno, tako da ta superiornost mislim da je danas bila vrlo vidljiva, jer smo imali uporedne podatke i svih ostalih televizija koje su konkurisale na ovom konkursu - izjavio je Mitrović za "Nacionalni dnevnik".

Foto: TV Pink Printscreen

REKONSTRUKCIJA PODKATEGORIJA PROGRAMA!

Mitrović je najavio i rekonstrukcije u budućem periodu kada je reč o podkategorijama programa koje do sada nisu bile toliko zastupljene, to će za cilj imati osvajanje novih ciljnih grupa, a samim tim i još veću gledanost.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što je možda i najvažnije, to je onaj deo koji se odnosi na program, gde smo naznačili i afirmisali male rekonstrukcije koje će se desiti u budućem periodu, a one se odnose na podkategorije programske koje do sada nisu bile toliko zastupljene u programu, a pre svega zbog još većeg pluralizma programskog, osvajanja novih ciljnih grupa i još većom gledanosti. Tako da sam jako zadovoljan i nadam se da će REM doneti pozitivnu odluku kada je naš zahtev u pitanju - zaključio je Mitrović.

Autor: Srđan Kuvekalović