AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju!

Televizija Pink je tokom jučerašnjeg dana bila apsolutno najgledanija televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen.

Televizija Pink bila je gledanija od svih komercijalnih emitera, ali i Javnog servisa Srbije u totalu, među ženskom publikom, među gledaocima starosti od 18 do 49 godina, među ženskom publikom starosti od 18 do 49 godina, među gledaocima sa teritorije Beograda, među gledaocima iz prestonice starosti od 18 do 49 godina, kao i među urbanom populacijom.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Televizija Pink bila je apsolutni lider u informativnom programu. Intervju sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem je sa 28 odsto televizijskog auditorijuma i 30 odsto ženskog auditorijuma bio najgledanija emisija u danu na svim televizijama. Intervju sa Aleksandrom Vučićem pratilo je blizu 1.400.000 gledalaca, čime je ova emisija bila ubedljivo najgledanija u odnosu na sve ostale formate na televizijama sa nacionalnom frekvencijom.

Foto: Beta/Milan Obradović, TV Pink

Nacionalni dnevnik pratilo je 17 odsto televizijskog auditorijuma, a Nacionalni dnevnik u 10, Nacionalni dnevnik u 13, Popodnevni dnevnik i Minut 2 bili su u samom vrhu gledanosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Dan za nama protekao je u znaku najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima. Emisija Zadruga 5: Narod pita je sa 32 odsto televizijskog auditorijuma, odnosno 39 odsto ženskog auditorijuma ušla u top 10 najgledanijih emisija u danu na svim televizijama.

Foto: TV Pink Printscreen

Televizija Pink bila je dominantna i kada je reč o serijskom programu. Serije Zejnep, Zakletva i Fatalna ljubav privukle su veliku pažnju gledalaca.

Foto: PROMO

Hvala na ukazanom poverenju! Ostanite uz program vaše televizije Pink!