AKTUELNO

Ne propustite priliku da im postavite pitanja!

Nakon završetka rijalitija "Zadruga" publika ima priliku da tokom leta svako veče ispituje svoje omiljene zadrugare i sazna sve što je zanima. U jeku priprema za narednu sezonu najgledanijeg rijalitija u emisiji "Narod pita" milionski auditorijum pretresa sve sporne događaje sa bivšim stanarima Bele kuće. U studiju Televizije Pink večeras će domaćin biti voditelj Darko Tanasijević.

Foto: Jelena Simonović

U studio večeras stiže Marko Đedović koji je poznat po svom britkom jezikom, te bez problema komentariše sve odnose u rijalitiju i van njega.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Osim Đedovića, Darko Tanasijević će večeras ugostiti i Lazara Čolića Zolu. Poslednjih dana domaću javnost potresle su vesti o kritčnom stanju Miljane Kulić i borbi za život u Kliničkom centru Niš, a upravo Zola, njen bivši momak, uputio joj je reči podrške. O ovome i svim ostalim temama biće reči u večerašnjem izdanju emisije "Narod pita".

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Zato ne propusite priliku da se večeras uključite u emisiju "Narod pita" i pitate Marka Đedovića i Lazara Čolića Zolu sve što vas zanima. Emisija "Narod pita" počinje večeras posle emisije "Paparaco lov" uživo na televiziji Pink! Sve što ste propustili pronađite na najbržem portalu u zemlji - Pink.rs!

Autor: J.Đ.