AKTUELNO

Zahvaljujući vama smo već skoro tri decenije apsolutni lider u kreiranju televizijskog programa!

Pre tačno 28 godina, 16. septembra 1994. godine u etar je pušten signal TV Pink – danas najuspešnije komercijalne televizije u regionu. Skromni počeci munjevitom brzinom rezultirali su neverovatnim uspehom i od tada pa sve do danas prefiks Pink važi za najgledaniji TV program na teritoriji bivše Jugoslavije. Televizija Pink u ovom trenutku ima 60 TV kanala koji su u svim kablovskim sistemima u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, a putem IPTV-ija i širom Evrope. Takođe, Pink M je najgledanija televizija na teritoriji Crne Gore, dok je Pink BH jedna od najgledanijih televizija u Bosni i Hercegovini.

Foto: TV PINK

Osnivač, vlasnik i CEO kompanije Pink Media Group, Željko Mitrović viziju o budućnosti medija upotpunio je izgradnjom najvećih filmskih studija u ovom delu Evrope, PFI Studios, u kojima nastaje veći deo televizijske magije koju svakodnevno prate milioni gledalaca.Od početka emitovanja, TV Pink imala je veoma bogat zabavni program, a taj trend nastavlja se i danas, 28 godina kasnije. Zabavni program, po kom je TV Pink prepoznatljiva, će i ove sezone obilovati svim onim što obožavate.

Foto: TV PINK

Late night emisija Ognjena Amidžića “Amidži šou” u jubilarnoj 15. sezoni donosi dobru zabavu, aktuelne goste i lude izazove. U 21. godini emitovanja Sanja Marinković će kroz svoju talk show emisiju “Magazin In” publici predstaviti dirljive ispovesti i iskrene razgovore sa poznatima. Nedeljno popodne je rezervisano za najgledaniju emisiju o poznatima “Premijera – Vikend specijal”, koja je osvežena novim rubrikama. Osim toga, gledaoce očekuje nova sezona „Paparaco lova“, kao i kratki formati emisija o poznatima “Premijera” i “Ekskluzivno”. Za televizijsku sezonu 2022/2023 najavljena je šesta sezona omiljenog regionalnog muzičkog takmičenja za decu do 15 godina, “Pinkove zvezdice”.Informativna redakcija, nastala 2000. godine, najmlađa je u ovoj medijskoj kući, a danas TV Pink ima najgledaniji informativni program.

Foto: TV PINK

Milionski auditorijum sa teritorije cele Srbije, svih starosnih i socijalnih kategorija svoj dan pocinje uz "Novo jutro", koje je prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen zvanično najgledaniji jutarnji program svih komercijalnih emitera. U novoj televizijskoj sezoni vaš domaćin u „Novom vikend jutru“ je najkontoverzniji autor, Jovana Jeremić. Centralna informativna emisija TV Pink „Nacionalni dnevnik“ predstavlja spoj iskusnih urednika sa tradicijom, i mladih novinara koji prate duh vremena. Značajan deo informativnog programa je politički talk show “Hit Tvit”, kroz koji se autor i voditelj Verica Bradić sa gostima različitih političkih opredeljenja, osvrće na to kako su aktuelna pitanja videli korisnici društvenih mreža.Rijaliti program takođe će ove sezone biti nešto što nećete propustiti na televiziji Pink, a na prvom mestu je rijaliti "Zadruga", čija je šesta sezona počela 9. septembra i već obara sve rekorde gledanosti i postavlja nove standarde među televizijskim formatima. Kroz pet dosadašnjih sezona, “Zadruga” je opravdala titulu najgledanijeg rijaliti programa zahvaljujući interesantnim učesicima, čijem profilisanju produkcija poklanja posebnu pažnju, ali i konstantnim inovacijama na tehničkom, sadržajnom i produkcionom nivou. Pored “Zadruge 6”, u novoj sezoni očekuju vas i emisije rijaliti karaktera – “DNK” i “Brak na neviđeno“.

Foto: TV PINK

Kako vlasnik televizije Pink Željko Mitrović ističe, Pink se vraća zlatnom dobu kada je u pitanju domaći serijski program. Ove sezone vas u dnevnom terminu očekuje domaća serija u produkciji kuće „Emotion“ „Pelagijin venac“.Sve ovo, ali i još mnogo toga očekuje vas u novoj televizijskoj sezoni, a TV Pink će kao i do sada svojim gledaocima pružiti kvalitet, dobru zabavu i informacije koje su svima od značaja. Zahvaljujući vama smo već 28 godina apsolutni lider u kreiranju televizijskog programa. Hvala!

Foto: Pink.rs

Autor: Pink.rs