AKTUELNO

Simo otvorio dušu Alesiji i sinu Petru.

Muzički talent šou "Prvi bend Srbije" , koji se prikazuje na Insta TVu, gotovo četiri nedelje od svog početka diže prašinu u regionu. Stanovnici InstaGrada probrali su simpatije, ali i negodovanje publike kako svojim talentom i umećem, tako i svojim karakterom i odnosom sa drugim ukućanima.

Gitarista Simo Tegeltija, koji je ušao u "Prvi bend Srbije" sa dva sina, pre neki dan našao se u centru skandala zbog optužbe o uznemiravanju od strane balerine Jelene Radulović. Sada je Simo pred balerinom Alesijom i njegovim sinom Petrom podelio kako se oseća generalno povodom određenih stvari.

"Ljudi sebi daju za pravo da sude o nečijim postupcima. Nisam bog da ikome sudim, niti imam pravo da sudim. I šta mene briga šta ćeš ti da radiš. Sve dok ne dođem do momenta da si prema meni drska i bezobrazna - tada te obrišem. Tada ne postojiš i idemo dalje. To je, po mom mišljenji normalno ponašanje." - rekao je Simo Alesiji.

Foto: Printscreen

Alesija se složila sa Siminim stavom.

"Evo Mina - shvatila je neke stvari. Pričali smo. Rekao sam joj: Mina, ti si navikla celog života tako, ali videćeš kada izađeš odavde koliko ćeš biti bolja osoba i tolerantnija na neke stvari koje su te nervirale pre." - objasnio je Alesiji i Petru Simo.

Postavlja se pitanje, da li Simo zaista propagira toleranciju i razumevanje ili svesno pravi teren da pokaže kroz svoj primer da on ne osuđuje i da samim tim niko ne bi trebao da osuđuje njega povodom skandala sa Jelenom. Vreme će svakako pokazati. Nastavljamo da pratimo "Prvi bend Srbije" na Insta TVu.

Foto: Printscreen

Autor: S.P.

#Insta Tv

#Prvi Bend Srbije