AKTUELNO

Ne odustaje.

Jelena Radulović, balerina "Prvog benda Srbije" ,koji se prikazuje na Insta TVu, od prvog trenutka ne krije da se na prvi pogled zaljubila u barmena Novicu.

Novica je na početku odbijao Jelenino udvaranje i jasno pokazivanje emocija, ali kako dani odmiču - čini se da je sve popustljiviji. Imali smo priliku da vidimo kako se Novica prepustio Jeleninim veštim rukama i dozvolio da mu masira glavu, a činilo se da mlada balerina u tom činu uživa podjednako kao i barmen.

Sada smo imali priliku da ponovo ugledamo Jelenu sa Novicom u šanku, samo što mu je ovog puta Jelena otvorila dušu vezano za situaciju sa Minom.

Foto: Printscreen

"Šta se dešavalo?" - pitao je zainteresovano Jelenu Novica.
"Na sastanku je Mina javno rekla kako smo rešile nesuglasice, ali da nećemo komunicirati. Rekla sam da joj nikada neću oprostiti ono što mi je govorila i ako se danas/sutra sretnemo u gradu - ne poznajemo se. " - odgovorila mu je Jelena.

Foto: Printscreen

"Dobro, bitno je da ste ok. " - konstatovao je Novica.

Jelena je, verujemo, jedva dočekala da Novica pokaže zainteresovanost za nju, njen život i dešavanja u IstaGradu. A nas zanima da li se upornost isplati i da li je ovo prvi korak kako Novica spušta gard i polako pušta Jelenu u svoj prostor, pokazujući otvorno da želi da bude informisan o njenim dešavanjima. Nastavljamo da pratimo "Prvi bend Srbije" na Insta TVu.

Foto: Printscreen

Autor: S.P.

#Prvi Bend Srbije