AKTUELNO

TV Pink najgledanija među komercijalnim emiterima!

U petak, ali i za dane vikenda, Pink je bio najgledaniji komercijalni emiter u Srbiji, govore zvanična istraživanja agencije Nielsen Audience Measurement.

U petak Vaš izbor bile su serije Zavet, Elif kao i poslednja epizoda serije Beskrajna ljubav. Slede Nacionalni dnevnik, najgledanija informativna emisija među svim komercijalnim stanicama, najgledaniji i Vaš omiljeni muzički talent šou Pinkove Zvezdice, ali i emisije Ekskluzivno, Zadruga u direktnim uključenjima i emisija Dobro jutro – Jovana i Srđan.

Foto: Promo

U subotu, najgledanija emisija u danu bio je Nacionalni dnevnik, koji tradicionalno zauzima lidersku poziciju među informativnim emisijama svih komercijalnih emitera, zatim Magazin IN, serije Zavet i Elif, Zadruga – Nominacije i Zadruga – Vanredno ubacivanje, kao i emisije Paparazzo Lov u repriznom terminu i Dobro jutro.

Foto: TvPink Printscreen

Nedelju je obeležila prva epizoda novog humorističkog večernjeg šou programa Kontravizija. Slede serije Zavet i Eif, kao i Zadruga u direktnom uključenju, ali i Izbacivanje. Nacionalni dnevnik i emisija Dobro jutro i u jučerašnjem danu bile su najgledanije informativne emisije.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Ostanite uz Vašu televiziju Pink

#Gledanost

#Pink

#Rijaliti Zadruga

#Televizija Pink

'