AKTUELNO

Budite uz vašu omiljenu emisiju o javnim ličnostima.

Ovog nedelje očekuje vas malo drugačiji „Premijera – Vikend specijal“ – vašu omiljenu emisiju o poznatima gledaćete u subotu od 15:20 časova, ali i u nedelju u standardnom terminu od 14:20 časova na televiziji Pink.

U subotu, emisija „Premijera – Vikend specijal“ baviće se temom školovanja nekada i sada, uz razgovor sa stručnim sagovornicima, a Tijana Prica i Bojana Lazić razgovaraće sa porodičnim odnosima sa gostima u studiju. Nemanja Vujičić će se uključiti uživo iz doma srpskog preduzetnika i političara Bogoljuba Karića.

Foto: TV Pink Printscreen

„Premijera – Vikend specijal“ u nedelju donosi pravu ekskluzivu. Ekipa najgledanije emisije o poznatima je prva televizijska ekipa koja je posetila i snimila život Viki Miljković u Istanbulu.

Naime, poznato je da je Viki Miljković ušla u biznis sa luksuznim nekretninama, a nedavno je posao proširila i na tursko tržište. Zbog mnogo obaveza, Viki je sve češće u Istanbulu, te je retko možemo videti u Srbiji, a nakon gostovanja u uskršnjem „Premijera – Vikend specijalu“ kada je pao dogovor, Nemanja Vujičić krenuo je put Turske, kako bi sa Viki proveo nekoliko dana.

Foto: E-Stock/Nataša Rajković

Čime se Viki Miljković bavi mimo muzike, kako izgleda njen život i gde najviše boravi kada je u Istanbulu, videćete u „Premijera – Vikend specijalu“.

Foto: Pink.rs

Očekuju vas i aktuelne priče i uključenja sa ličnostima o kojima se najviše pričalo i pisalo u proteklom periodu. Ove nedelje u „Premijera – Vikend specijalu“ videćete razgovore sa Lepom Lukić, Leontinom Vukomanović, Nadom Obrić, Natašom Aksentijević, Milicom Kon i Dragicom Radosavljević Cakanom.

Ali to nije sve – ono najbolje vas čeka u novom „Premijera – Vikend specijalu“ u subotu 13. maja od 15:20 časova i u nedelju 14. maja od 14:20 časova na televiziji Pink!

Autor: M.Đ.