AKTUELNO

Očekujte neočekivano!

I ove srede vas na televiziji Pink od 23 časa očekuje neobična životna priča u novoj epizodi emisije „DNK“. Voditeljka Natalija Simović će dati sve od sebe da uz pomoć najpreciznije DNK analize novim učesnicima donese mir i istinu za kojom tragaju.

Ekipu emisije „DNK“ ovog puta nisu pozvali direktni učesnici, već Gabrijelova majka Suzana, koja želi da sazna da li je njen sin biološki otac deteta koije ima u zajednici sa Kristinom

Gabrijel se nalazi između majke i žene, koje vode rat u kući.

U početku je ona bila dobra, ali posle se mnogo promenila – rekla je Gabrijelova sestra, a o snaji je govorila i Suzana:
Ona ne voli da joj se naredi, a sama neće da radi.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog konstantne tenzije sa Suzanom, Kristina veoma često odlazi od Gabrijela.

Non-stop ide negde, bude ovde mesec dana, pa opet ode i tamo bude mesec dana – kaže Gabrijel, a njegova majka od snaje traži samo jedno:
Tražim da bude ovde, nema šetnje. Nije bitno što ne sluša, bitno je što mi vraća reči.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Suzana kaže da ima dokaze da Kristina nije bila verna njenom sinu, a njenu teoriju podržava i njegova sestra. Sa druge strane, Kristina tvrdi da je vraćala milo za drago i da je ona prva prevarena. 

Jeste da sam ga prevarila, ali i on je mene isto prevario, videla sam sliku, ja sam mu uzvratila – rekla je Kristina.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je Gabrijel otac Kristininog deteta ili je Suzana u pravu što sumnja, saznaćete ako budete uz novu epizodu emisije „DNK“ u sredu 17. maja u 23 časa na televiziji Pink!

Autor: M.Đ.

#DNK

#Natalija Simović

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#voditeljka