AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U Jutranjem programu Novo jutro televizije Pink, koji vode Dea Đurđević i Predrag Sarapa, sa gostom lekarom razgovaraćemo o merama za podizanje nataliteta.

Štampu prelistavamo sa Sašom Milovanovićem, direktorom "Srpskog telegrafa" i Zoranom Ostojićem, novinarom.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Nemački ministar spoljnih poslova Zigmar Gabrijel izjavio je da bi Srbija trebalo da prihvati nezavisnost Kosova kako bi ušla u EU. Nemačka će kako je rekao pomoći da Kosovo prizna još pet članica EU, jer takvo priznanje ima smisla pošto Kosovo nikada više neće biti deo Srbije. O predloženom rešenju i odnosima Beograda i Prištine u temi jutra razgovaraćemo sa Milovanom Drecunom , predsednikom skupštinskog Odbora za Kosovo i Metohiju i Idrom Seferijem, novinarom sa Kosova.

Koliko su važni prevencija i rana dijagnostika kada je reč o malignim bolestima, i koliko država godišnje odvaja novca za lečenje pacijenata obolelih od kancera, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa ministrom zdravlja Zlatiborom Lončarom.

O novim detaljima optužnice protiv Zorana Marjanovića koji je osumnjičen za ubistvo njegove supruge, pevačice Jelene Marjanović, razgovaraćemo sa Mladenom Mijatovićem, novinarom TV Pink, Aleksandrom Crnomarkovićem, novinarom Informera, Sašom Milovanovićem, direktorom Srpskog telegrafa, Nebojšom Milosavljevićem, advokatom i Božidarom Spasićem, bivšim obaveštajcem.

U rubrici Pod reflektorima ugostićemo glumicu Ljiljanu Stjepanović sa kojom ćemo razgovarati o seriji Šifra Despot koja će večeras u 21 sat početi da se prikazuje na Televiziji Pink.

U rubrici Hit jutra ugostićemo pevače grupe Balkanika sa kojima ćemo razgovarati o predstojećoj Beoviziji na kojoj će se takmičiti sa pesmom "Nova deca".

#Dea Đurđević

#Novo jutro

#Predrag Sarapa

'