AKTUELNO

Na najgledanijoj komercijalnoj televiziji u Srbiji, Televiziji Pink, Živorad Žika Nikolić i njegovi gosti pružili su vam tri sata uživanja.

Ovog vikenda gledaoci TV Pink bili su u prilici da gledaju novo izdanje emisije "Žikina šarenica" autora i voditelja Živorada Žike Nikolića.

Foto: Pink.rs

Danas od 8:30 časova u "Žikinoj šarenici" pevala je Danka Stojiljković, koja je skoro tri decenije na muzičkoj sceni i mlada pevačica Ljiljana Obradović .

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Žika Nikolić je u studiju ugostio i čuvenog slovenačkog pevača šansona, Lada Leskovara, koji je između ostalog otpevao svoju čuvenu baladu "Potraži me u predgrađu", koja mu je donela pobedu na "Opatijskom festivalu" 1964. godine.

Foto: Printscreen

Lado i njegov sin Martin Leskovar pričali su o najlepšim mestima na slovenačkom primorju, ali i o hrani i specijalitetima sa ovog podneblja.

Foto: Printscreen

Novinar Zoran Nikolić otkrio vam je tajne Beograda i gde se na teritoriji naše prestonice nekada prostiralo Panonsko more.

Foto: Printscreen

Kako je bilo na "Grčkoj večeri" u Beogradu i kakva je atmosfera na Sajmu automobila, preneo je novinar i reporter "Žikine šarenice", Milan Raonić.

Foto: Printscreen Facebook

Ambasadorka Češke u Srbiji, Ivana Hlavsova, pričala je o uticaju češke kulture o bajkovitom i misterioznom Pragu, a predstavila je i najlepše specijalitete češke nacionalne kuhinje.

Foto: Printscreen

Ove subote, gledaoci su videli i kako se u pripremi dezerta snalazi čuvena "Loto" devojka, Suzana Mančić.

Foto: Printscreen

Najlepša kola u studiju izveli su KUD "Prosvjeta" iz Ruda, a o tome kako se nekad živelo u Beogradu i o čuvenoj kafani "Dardaneli", pričao je publicista Miloje Popović Kavaja.

Foto: Printscreen

Ekipa emisije "Žikina šarenica" dočarala vam je i kako Srbi žive u Budimpešti i otkrila tajne glavnog grada Mađarske.

Prošle subote uz emisiju "Žikina šarenica" bio je 1.761.381gledalac, hvala na ukazanom poverenju!

Foto: Printscreen

"Žikina šarenica" - vaša dobra navika!

Autor: M. Đ.

#Danka Stojiljković

#Lado Leskovar

#Ljiljana Obradović

#Televizija Pink

#emisija

#Živorad Žika Nikolić

#žikina šarenica

'