AKTUELNO

Na najgledanijoj komercijalnoj televiziji u Srbiji, Televiziji Pink, Živorad Žika Nikolić i njegovi gosti pružili su vam tri sata uživanja.

Gledaoci TV Pink su u novom izdanju emisije "Žikina šarenica" saznali sve tajne grada Čačka, a zašto ovaj grad privlači sve više posetilaca rekao nam je gradonačelnik ovog grada Milun Todorović.

Foto: Printscreen

U Žikinoj šarenici u nedelju pevali su nam Seka Aleksić, Miša Blizanac, Tijana Dapčević i Hor Čarolija, kao i talentovana Danica Krstić.

Foto: Printscreen

Najlepše vlaške igre predstavilo nam je KUD Svetozar Marković iz Medveđa, a splet srpskih napeva izvela je Ženska pevačka grupa "Vila".

U emisiji su bili i pravi vitezovi, strelci, ali i princeze, koji su nam predstavili predstojeći Vitez fest.

Foto: Printscreen

Saznali ste sve o Kolektivnom venčanju koje će biti održano u maju mesecu u Beogradu, a sa nama je bio i bračni par koji se venčao upravo na jednoj od Svadbi za maštanje.

Foto: Printscreen

Generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković ispričao nam je iskustva sa svog venčanja, a sa nama je podelio i slike sa svadbe.

Foto: Printscreen

Gosti ovonedeljne Žikine šarenice bili su i Sanja Ilić i Balkanika, koji će nas ove godine predstavljati na takmičenju za pesmu Evrovizije .

Foto: Printscreen

U 1303. emisiji "Žikine šarenice" novinar TV Pink Mladen Mijatović pričao je o svom romanu.

Foto: Printscreen

"Žikina šarenica" - Vaša dobra navika.

#Živorad Žika Nikolić

#žikina šarenica

'