AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U Novom jutru sa Deom i Sarapom gledaćete:

Štampu danas prelistavamo sa dr Jelenom Vukojičić, politikologom i Dragomirom Anđelkovićem, političkim analitičarom.

Kako će ubuduće izgledati nastavak dijaloga Beograda i Prištine, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa Veljkom Odalovićem, generalnim sekretarom Ministarstva spoljnih poslova i prof. dr Draganom Đukanovićem, sa Fakulteta političkih nauka.

O posledicama sa kojima se Srbija suočava 19 godina posle NATO agresije na Jugoslaviju,ali i svemu onome sa čim se suočavala naša vojska tokom bombardovanja,u "Novom jutru" govore general major u penziji Vidosav Kovačević, bivši načelnik ABHO Vojske Jugoslavije Slobodan Petković i potpukovnik KOS-a u penziji Ljuban Karan.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Zbog čega Hrvatska nastoji, po svaku cenu,da dođe do ključnih dokumenata koji govore o brojnim zločinima i logorima za vreme NDH i može li se Srbija odupreti takvom zahtevu,tema je o kojoj će govoriti predsednik Dokumentaciono informacionog centra „Veritas“ Savo Štrbac, penzionisani pukovnik i vojni istoričar profesor doktor Miloje Pršić, predsednik udruženja “Krajišnik” Mile Bosnić i istoričar Milutin Živković.

Čućete i ispovest Bogdana Janjića, čoveka kome je pre 35 godina u bolnici nestao sin prvenac. Bogdanu je na ime ove tragedije prošlog meseca u Osnovnom sudu u Kikindi dosuđena odšteta u iznosu od 10.000 evra.

U rubrici Pod reflektorima ugostićemo glumca Dejana Jelaču, dobitnika nagrade za najboljeg glumca u Americi.

Gost rubrike Hit jutra biće Miloš Radovanović koji će nam predstaviti svoju novu pesmu "Prvi sneg".

Sa nama će i ovog jutra biti iluzionisti Piksi i Zeka koji će nam pokazati neki od njihovih trikova.

#Dea Đurđević

#Novo jutro

#Predrag Sarapa

'