AKTUELNO

Ne propustite novo izdanje emisije "Kuća od srca".

Ovog utorka gledaoce očekuje nastavak priče o teškom životu porodice Simić-Šlapak u najgledanijem TV serijalu "Kuća od srca".

U prethodnoj epizodi, Jelena Matijašević i Žarko Lazić su krenuli u potragu za Karolininim bivšim muževima, kako bi je, zbog teškog zdravstvenog stanja, odmenili na gradilištu.

Foto: Printscreen Youtube

Jelena je otišla kod Gorana, i tamo zatekla njegovu suprugu, koja je bila i više nego spremna da pomogne Karolini i njenoj deci, ali neće sve ići po planu. Da li će Lidijin otac Goran primeniti silu zbog poziva na gradilište, saznaćete u ovonedeljnoj epizodi serijala "Kuća od srca".

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Ekipa je izgradila kanal za oticanje kišnice, ali se komšiluk pobunio i pozvao inspekciju.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Ljubomora komšija ili stvarna opasnost za njihove domove zaustavila je radove na izgradnji kuće za Karolinu i njeno troje dece.

Foto: Printscreen Youtube

Jelena i Žarko će se svim silama potruditi da reše ovaj problem i da uprkos svim preprekama završe izgradnju kuće u zadatom roku.

Da li će Goran pristati da dođe na gradilište i posle 13 godina upozna svoju ćerku Lidiju, ali i da li će inspekcija dozvoliti nastavak radova, saznaćete u novoj epizodi TV serijala "Kuća od srca" u utorak, 27. marta od 21:45h samo na TV Pink.

Foto: Printscreen Youtube

Autor: M. Đ.

#Jelena Matijašević

#Kuća od srca

#Televizija Pink

#emisija

#voditelj

#voditeljka

#Žarko Lazić

'