AKTUELNO

Ne propustite sjajan porodičan film sutra na Pink 2!

Sutra vas na kanalu Pink 2 od 8 časova izjutra očekuje akciona avantura "Snegmagedon" (eng. "Snowmageddon") u režiji Šeldona Vilsona, sa Dejvidom Kabitom, Lorom Heris, Dilanom Mackeom, Magdom Apanovič i Džefrijem Balardom u glavnim ulogama.

Dok pada noć na Božić u gradu na Aljasci, porodica Miler - Džon, Bet, Rudi i Dženifer (Dejvid Kabit, Lora Heris, Dilan Macke i Magda Apanovič) - na pragu svoje kuće nalazi snežnu kuglu upakovanu kao poklon, unutar koje se nalazi replika njihovog grada, do najsitnijeg detalja.

Foto: www.imdb.com

Ali, to nije običan novogodišnji ukras, jer svaki put kada je neko protrese, grad pogodi mećava. Kasnije, zbog snežne kugle u gradu nastaje haos, a Milerovi moraju pronaći način da zaustave uništenje grada jednom zauvek.

Naizgleda bezazlena snežna kugla izazvaće razornu zimsku oluju u mirnom planinskom gradu, terajući jednu porodicu da učini sve da spasi svoje sugrađane i sam grad sigurnog uništenja.

Foto: www.imdb.com

Ne propustite sjajnu porodičnu akcionu avanturu "Snegmagedon" sutra od 8 časova samo na Pink 2!

Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE.

Autor: M. Đ.

#Film

#Pink 2

#Snegmagedon | Snowmageddon

#Televizija Pink

'