AKTUELNO

Ne propustite film "Super 8" večeras na Pink 2.

Sve ljubitelje naučne fantastike i horor filmova večeras od 20 časova na kanalu Pink 2 očekuje film "Super 8" (eng. "Super 8") u režiji Džej Džej Abramsa, sa Džoelom Kortnijem, El Faning, Ej Džej Mihalkom, Kajlom Čendlerom, Ronom Eldardom i Džesikom Tak u glavnim ulogama.

Šerif Džek Lamb (Kajl Čendler) i njegov četrnaestogodišnji sin Džo (Džoel Kortni) oplakuju smrt supruge i majke Elizabet, koja je poginula u nesreći u čeličani. Džek krivi njenog kolegu Luisa Dejnarda (Ron Eldard) za njenu smrt, jer ga je Elizabet menjala dok se oporavljao od mamurluka. Sve što mu je ostalo od voljene supruge je njen medaljon.

Foto: www.imdb.com

Četiri meseca nakon njene smrti, Džoov najbolji prijatelj Čarls Kaznik (Rajli Grifits) odlučuje da snimi niskobudžetni film o zombijima za međunarodno takmičenje. On traži pomoć od Prestona Skota (Zak Mils), Martina Rida (Gabrijel Baso), Keri MekKarti (Rajan Li) i Luisove ćerke Elis (Eli Faning). Iako bi njihovi očevi bili besni, Elis i Džo postaju veoma bliski.

Foto: www.imdb.com

Foto: www.imdb.com

Čarls ih odvodi kod železničke stanice da tamo snime scenu i tokom probe, voz prilazi stanici, zbog čega kreću odmah sa snimanjem dok voz prolazi kako bi dobili na produkcijskoj vrednosti. Tokom snimanja, kamionet naleće na voz, i izaziva nesreću koja uništava sve u okolini. Ekipa koja je snimala se razdvaja i nastaje haos.

Foto: www.imdb.com

Kada su se skupili, počinju da istražuju šta se dogodilo, nalaze čudne bele kocke i saznaju da je vlasnik kamioneta njihova profesorka biologije, doktorka Vudvard. Jedva živa, ona im govori da zaborave šta su videli inače će oni i njihove porodice biti ubijeni.

Ne propustite napeti naučnofantastični horor film "Super 8" večeras od 20 časova na Pink 2!

Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE.

Foto: www.imdb.com

Autor: M. Đ.

#Film

#Pink 2

#Super 8

#Televizija Pink

'