AKTUELNO

Televizija Pink i juče je bila najgledanija među svim TV emiterima uključujući i Javni servis Srbije, govore zvanična istraživanja agencije Nilsen Audience Measurement.

Posebnu prednost, Pink je ostvario u kategoriji ženske populacije od 18 do 49 godina, kao i urbane populacije čiji je izbor bila upravo naša televizija.

Foto: RTV Pink

Serijski program TV Pink, u ponedeljak bio je među deset najgledanijih emisija, pa su se tako serije “Ćerke” i “Elif” našle u samom vrhu gledanosti.

Foto: Promo

Odličan trend nastavljen je i kada su naše informativne emisije u pitanju, pa je tako Nacionalni dnevnik, najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, sa udelom u gledanosti od čak 20%. Vaš izbor u danu iza nas, bile su i ostale informativne emisije “Nacionalni dnevnik u 13h”, kao i “Novo Jutro” koje je u ponedeljak najgledaniji jutarnji program svih emitera, uključujući i javni servis Srbije.

Foto: TvPink Printscreen

Naš jutarnji program, posle tačno mesec dana emitovanja sličnih formata na konkurentskim televizijama, broji dva puta veći TV auditorijum, koji verno svakog dana isčekuje Novo jutro uz Sarapu I Deu.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Verna publika TV Pink, nije propustila ni novi izbor “Potrčka” u Zadruzi, potom i vanredno ubacivanje,kao i ostala uživo uključenja u najpoznatiji rijaliti.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović, Pink.rs

Hvala na ukazanom poverenju! Vaša televizija Pink!

#Gledanost

#RTV Pink

'