AKTUELNO

Ne propustite sjajan triler večeras na Pink 2.

Psihološki triler iz 2001. godine "Vanila skaj" (eng. "Vanilla Sky") u režiji Kamerona Kroua, očekuje gledaoce TV Pink večeras od 22 časa na kanalu Pink 2.

U glavnim ulogama našla se plejada sjajnih glumaca - Tom Kruz, Penelope Kruz, Kameron Dijaz, Kurt Rasel, Džejson Li, Tilda Svinton, Majkl Šenon, Šarlom Harlou i Noa Tejlor.

"Vanila skaj" predstavlja rimejk španskog filma iz 1997. godine "Abre los Ojos", a zanimljivo je da je Penelope Kruz tumačila istu ulogu koju tumači i u ovom.

Foto: www.imdb.com

Film počinje u zatvorskoj ćeliji u kojoj Dejvid Ejms (Tom Kruz), optužen za ubistvo, priča svoju životnu priču psihologu, doktoru Kurtisu Makejbu (Kurt Rasel).

Dejvid je bogati njujorški naslednik i razmaženi plejboj. Ali kada se bude zaljubio u Sofiju Serano (Penelope Kruz), devojku svog najboljeg druga Brajana Šelbija (Džejson Li), sve će se promeniti.

Foto: www.imdb.com

Foto: www.imdb.com

Kada se upustio u vezu sa Sofijom, Dejvid doživljava tešku saobraćajnu nesreću, koju je namerno prouzrokovala njegova bivša devojka Džulijana Đani (Kameron Dijaz), povređena njegovom izdajom.

Foto: www.imdb.com

Džulija umire, a Dejvidu je lice toliko uništeno, da je prisiljen da nosi masku kako bi sakrio povrede. Kako je plastična operacija nemoguća, Dejvid ne može da se pomiri sa tim da će do kraja života morati da nosi masku.

Foto: www.imdb.com

Ipak, uz Sofijinu ljubav i podršku, Dejvid uspeva da prevaziđe teške i razarajuće trenutke.

Tom Kruz, Kameron Dijaz i Penelope Kruz u psihološkom trileru "Vanila skaj" večeras od 22 časa na Pink 2!

Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE.

Foto: www.imdb.com

Autor: M. Đ.

#Film

#Kameron Dijaz

#Penelope Kruz

#Pink 2

#Televizija Pink

#Tom Kruz

#Vanila skaj | Vanilla Sky

'