AKTUELNO

Ne propustite akcioni triler večeras na Pink 2.

Sve ljubitelje dobre akcije večeras od 20 časova na kanalu Pink 2 očekuje akcioni triler iz 2011. godine "Mehaničar" (eng. "The Mechanic") u režiji Sajmona Vesta, sa Džejsonom Stetemom, Benom Fosterom, Donaldom Saterlendom i Tonijem Goldvinom u glavnim ulogama.

Artur Bišop (Džejson Stetam) radi kao "mehaničar", što u mafijaškom slengu znači plaćeni ubica. On poštuje stroga pravila ponašanja i ima jedinstveni talenat da sva njegova ubistva izgledaju kao nesreće, samoubistva ili dela nespretnih kriminalaca.

Foto: www.imdb.com

Na početku filma, Artur upada u raskošan dom vođe kolumbijskog narko-kartela i davi ga u bazenu. Na putu do kuće u Luizijeni, Artur se sastaje sa prijateljem i mentorom Harijem Makenom (Donald Saterlend), koji Bišopu plaća za odrađeni posao.

Artur od nalogodavca Dina Sandersona (Toni Goldvin) dobija novi zadatak: da ubije Harija zbog izdaje. Kada mu je Din rekao da je Hariju plaćeno za otkivanje detalja misije u kojoj je stradalo mnogo njegovih kolega, Bišop ga ubija i namešta da sve izgleda kao krađa automobila koja je krenula po zlu.

Na sahrani Artur upoznaje Harijevog buntovnog sina Stiva (Ben Foster), koji ga moli da ga obuči kako da postane "mehaničar", kako bi se osvetio onome ko mu je ubio oca.

Foto: www.imdb.com

Foto: www.imdb.com

Akcioni heroj Džejson Stetam i legendarni Donald Saterlend u trileru "Mehaničar" večeras od 20 časova samo na Pink 2!

Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE.

Foto: www.imdb.com

Autor: M. Đ.

#Donald Saterlend | Donald Sutherland

#Film

#Jason Statham

#Mehaničar | The Mechanic

#Pink 2

#Televizija Pink

'