AKTUELNO

U prvoj nedelji aprila Televizija Pink nastavlja da beleži odlične rezultate.

U jučerašnjem danu naša televizija, bila je najgledanija među svim TV emiterima uključujući i Javni servis Srbije, govore zvanična istraživanja agencije Nilsen Audience Measurement.

Značajnu prednost, Pink je ostvario u kategoriji publike od 18 do 49 godina, urbane populacije kao i ženske publike, gde je Pink ostavario bolji rezlultat u odnosu na drugoplasirani Javni servis Srbije.

Foto: TvPink Printscreen

Pinkova verna publika nastavlja da prati izgradnju nove kuće porodice Simić/Šlapak u emisiji "Kuća od srca" koja je u jučerašnjem danu među najgledanijim emisijama svih TV emitera. Među deset najgledanijih formata našle su se i serije "Ćerke" i "Elif" , a šou Ognjena Amidžića ovog utorka pratilo je preko 1.100.000 gledalaca.

Foto: TvPink Printscreen

Najvažnije vesti i u danu iza nas saznali ste u Nacionalnom dnevniku koji je najgledaniji inforamtivni program svih komercijalnih emitera.

Foto: TvPink Printscreen

Jutarnji program naše televizije nastavlja da beleži fanstastične rezultate, pa je tako "Novo jutro" najgledaniji jutarnji program svih komercijalnih emitera. Dan u Zadruzi bio je pun neočekivanih obrta, pa su se tako među najgledanijim emisijama u danu našla i direktna uključenja u najpoznatiji rijaliti.

Foto: RTV Pink

Hvala na poverenju! Vaša TV Pink!

#Televizija Pink

'