AKTUELNO

Sjajna romantična komedija danas na Pink 2.

Romantična komedija iz 2009. godine "Kad neveste zarate" (eng. "Bride Wars") u režiji Gerija Vinika, sa Kejt Hadson, En Hatavej, Kendis Bergen, Brajanom Grinbergom i Krisom Pratom u glavnim ulogama, gledaoce očekuje danas od 17 časova na kanalu Pink 2.

Ema Alen (En Hatavej) i Oliv Lerner (Kejt Hadson) su najbolje prijateljice, koje su isplanirale svaki detalj svog venčanja, još kada su kao male prisustvovale ceremoniji u hotelu "Plaza". Obe su kao svoj prioritet postavile da se udaju upravo u tom hotelu u junu. Ema i Oliv bivaju verene i očekuju da jedna drugoj budu kume.

Foto: www.imdb.com

Svoja venčanja prepuštaju najpoznatijem njujorškom planeru Marion Sent Kler (Kendis Bergen), ali zbog sistemske greške, venčanja su im zakazana za isti dan - 6. jun. Njih dve pitaju treču mladu Stejsi da zameni datum sa Emom, ali ona to kategorički odbija da uradi.

Foto: www.imdb.com

Kada prođe nedelja pasivno-agresivne ljubaznosti, postaje jasno da nijedna neće pristati na kompromis, posebno nakon što je Oliv rekla kako očekuje da mirna Ema odustane od svog venčanja. Ema odbija i ideju zajedničkog venčanja, jer želi da taj dan bude posvećen samo njoj i ne želi da sve deli sa Oliv.

Dve devojke proglašavaju rat na devojačkoj večeri, prete jedna drugoj i vređaju se pred prijateljima, koji ne žele da stanu ni na jednu stranu.

Foto: www.imdb.com

Ne propustite En Hatavej i Kejt Hadson u romantičnoj komediji "Kad neveste zarate" danas od 17 časova na Pink 2!

Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE.

Foto: www.imdb.com

Autor: M. Đ.

#Film

#Kad neveste zarate | Bride Wars

#Kejt Hadson | Kate Hudson

#Pink 2

#Televizija Pink

'