AKTUELNO

Prijatelji se u nevolji poznaju

Pet očajnih prijatelja bore se da sačuvaju zdrav razum, pa i sam život, u hororu „Senke“ (eng. Shadows) iz 2011. godine rediteljke Sabrine Mensfild, koji je noćas, jedan sat posle ponoći na programu Pink 2. U glavnim ulogama su Nalita Marej, Alan Kolet, Elizabet O’Brik, Vaz Andreas i Dženifer Boarini.

Foto: Promo

Ova mračna priča počinje nakon brodoloma usled velike oluje, kada se grupa prijatelja nađe ostavljena na tajanstvenom ostrvu. Preplašeni i umorni, očajnički će pokušavati da dozovu pomoć spasilačkih ekipa, ali uzalud. Već sa prvim poteškoćama na površinu izlaze njihove čarke i skrivene ljubomore.

Foto: Promo

Dok se snalaze da prežive ostavljeni na ostrvu, prijatelji pronalaze dnevnik iz koga saznaju da su na prokletom tlu. Uskoro dobijajui uznemiravajući poziv neznanca koji ih upozorava na demone koji vrebaju iz senke i čekaju savršenu priliku da pronađu žrtvu koju će odvući u mrak.

Foto: Promo

Kada se zloslutno predviđanje obistini, prijatelji shvataju da su jedni drugima jedini spas i odlučuju da prevaziđu razlike i razmirice kako bi preživeli boravak na prokletom ostrvu.

Ne propustite napeti horor “Senke” noćas u jedan sat nakon ponoći na Pink 2.

Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Film

#Horor

#Pink 2

#Televizija Pink

'