AKTUELNO

Ne propustite novo izdanje emisije "Nautika" na kanalu Pink Plus.

Emisija "Nautika" vas ove subote vodi na 40. Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova u Beogradu, koji je okupio više od 80 izlagača.

Foto: Promo

U hali 1 Beogradskog sajma, najvećoj u kompleksu, pored brojnih domaćih kompanija, prisutni su bili i strani izlagači, što ukazuje na to da dolaze veoma dobri dani za nautiku u Srbiji.

Foto: Promo

Foto: Promo

Posetioci su uživali u ekskluzivnim jahtama, gliserima i čamcima. Osim plovila, izložen je i širok spektar brodskih i vanbrodskih motora, opreme za razne sportove na vodi, ronjenje, kao i nautička i kamp oprema.

Foto: Promo

Foto: Promo

Sada već tradicionalno, zaljubljenicima u vodu predstavljene su poznate regate, splavarenja i ostali vodni potencijali Srbije, a ekologija i bezbednost na vodi postale su neizostavne teme.

Deo ove manifestacije posvećen je ljubiteljima lova i ribolovalova, gde su distributeri predstavili lovačko naoružanje, municiju i konfekciju, štapove za pecanje i kompletan pribor.

Iz riznice nautičkih bisera, ove subote emisija "Nautika" izdvaja Azuree 33, jedrilicu izgrađenu po najvišim standardima koristeći najsavremenije hi-tech materijale koji obezbeđuju sigurnost i u najtežim vremenskim uslovima.

Foto: Promo

Ne propustite emisiju "Nautika" u subotu 21. aprila u 11:30 časova na kanalu Pink Plus!

Autor: Pink.rs

#Beogradski sajam

#Brod

#Brodovi

#Jahta

#Nautika

#Televizija Pink

#emisija

'