AKTUELNO

Iskusni bokser podučava mladog učenika plemenitoj veštini, osnaživši ga tako za sve životne borbe koje su pred njim

U kanadsko-američkoj sportskoj drami “Nokaut” (eng. Knockout) iz 2011. godine, reditelja Ena Vilera, koja je večeras u 20 časova na programu Pink 2, u glavnim ulogama su slavni snagator Stiv Ostin i mladi glumac Danijel Medžer.

Priča se odvija u jednoj obrazovnoj ustanovi, gde se bivši bokserski šampion, Den Barns, zaposlio kao domar, pošto je odlučio da se povuče iz ringa. Tu se pojavljuje novi učenik, Metju Miler, i već prvih dana postaje meta siledžija koje predvodi Hektor, inače školski šampion u boksu.

Foto: Promo

Metjuov deda je bio jedan od najboljih boksera svoga vremena, ali dečakovi roditelji su se protivili njegovog želji da nastavi dedinim stopama. U novoj školi mu se pružila prilika, jer postoji bokserski klub, kome se pridružio. Međutim, već u prvoj borbi protivnik mu je bio zlokobni Hektor, koji je snažno i iskusno nasrnuo na Metjua, da je sudija morao da prekine meč, kako dečak ne bi dobio ozbiljnije povrede.

Foto: Promo

Sve to je posmatrao domar Den. Primetivši da se Metju mnogo uznemirio zbog poraza u ringu, obećao mu je da će ga trenirati i dati sve od sebe da ga poduči ovoj plemenitoj veštini. Vremenom, Metju je od Dena naučio mnogo više od puke tehnike, osnaživši se tako i psihički i fizički za sve naredne borbe.

Foto: Promo

U ostalim ulogama su: Dženet Kider, Ema Grabinski, Tes Etkins...

Ne propustite sportsku dramu “Nokaut” večeras u 20 časova na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Bokser

#Film

#Pink 2

#Stiv Ostin

#Televizija Pink

'