AKTUELNO

Televizija Pink još jednom potvrđuje lidersku poziciju među svim televizijskim stanicama. Pink je i u jučerašnjem danu bio gledaniji od svih komercijalnih emitera, ali i Javnog Servisa Srbije.

Pinkov program bio je ubedljivo izbor među ženskom populacijom, auditorijumom od 18 do 49 godina, ali i među urbanom publikom, govore zvanična istražovanja agencije Nielsen.

Foto: Promo

U prvih deset emisija na top listama, pet je bilo Pinkovih. "Paparazzo Lov" i ove srede pratila je milionska publika, dok je emisija "DNK" imala udeo u gledanosti od čak 24%.

Foto: Pink.rs

Emisije naše informativne redakcije i dalje potvrđuju lidersku poziciju, te je tako "Nacionalni dnevnik" u svim terminima bio najgledaniji informativnim program među svim komercijalnim stanicama.

Foto: Promo

Zaplete serija koje svakodnevno pratite, "Istanbulska nevesta", "Ćerke" i "Elif" i u danu iza nas našle su se među deset najgledanijih formata.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

I jutarnji program kojim započinjete dan, "Novo jutro" u danu iza nas beleži fantastične rezultate kao najgledaniji informativni jutarnji format.

Foto: RTV Pink

"Zadruga – Narod pita" i "Zadruga u direktnim uključenjima", okupiraju pažnju velikog broja gledalaca, te je potvrdjeno "Zadruga" najgledaniji rijaliti format na Blakanu.

Hvala na poverenju i ostanite uz Vašu televiziju Pink.

#Gledanost

#Televizija Pink

'