AKTUELNO

Grupa talentovanih studenata suočava se sa demonima iz pakla

Reditelj Nik Lajon snimio je 2015. TV film “Našli su pakao” (eng. They found hell), u kome su u glavnim ulogama Kris Šelenger, Keti Ris, Kebi Borders, Mirela Berk i Maks Rajnhart, a na programu TV Pink 2 je noćas u jedan sat nakon ponoći.

Ovaj horor prati grupu izuzetno nadarenih studenata, koja se pored ispita i svih obaveza na fakultetu, u tajnosti bavi jednim eksperimentom. Oni pokušavaju da pokrenu svoj inovativni sistem za teleportovanje i – uspevaju u tome. Njihov izum se pokazao kao ispravan, predmeti se premeštaju, ali onda dolazi do kvara i čitava grupa studenata biva teleportovana i to pravo u pakao.

Foto: Promo

Dok uz pomoć kolega i profesora pokušavaju da se vrate u svoje vreme i na svoje mesto, studenti će morati da se bore za demonima iz pakla, koji im uzimaju i život i dušu.

Foto: Promo

Ne propustite horor “Našli su pakao” noćas sat vremena nakon ponoći na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Film

#Horor

#Pink 2

#Televizija Pink

'