AKTUELNO

Njegova porodica je ubijena, njegova memorija je izbrisana – on je bivši član elitne FBI jedinice i učiniće sve da povrati svoju prošlost.

U akciji “Stranac” (eng. Stranger) iz 2010. godine, koja je večeras u 23 časova na Pink 2, u režiji Roberta Libermana, glavnu rolu tumači slavni borac Stiv Ostin, a u ostalim ulogama su: Erika Sera, Adam Bič, Viv Likok, Džejson Šombing i drugi.

Foto: Promo

Glavni junak je na početku priče tajanstveni stranac, koji ne može da se seti svoje prošlosti, niti bilo čega što ga je dovelo do mesta na kome se nalazi. Ranjen i zbunjen, vremenom počinje da shvata da je radio u elitnoj FBI jedinici, da je imao voljenu porodicu i blistavu karijeru. Tada se udružuje sa nekadašnjim kolegom, kako bi sastavio sve kockice svog života.

Foto: Promo

Međutim, na tom putu mu neće biti lako, jer saznaje da mu je porodica ubijena, da je njegova memorija izbrisana, a mnogo ljudi, uključujući i FBI i rusku mafiju, žele da ga ubiju.

Foto: Promo

Ne propustite akciju “Stranac” večeras 23 časova na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Film

#Pink 2

#Stiv Ostin

#Televizija Pink

'