AKTUELNO

Sjaj i glamur noćnog života nisu onakvi kako izledaju...

Nije zlato sve što sija – može biti krilatica drame “Klupski život” (eng. Club life) iz 2015. godine, koja je noćas, jedan sat nakon ponoći, na programu Pink 2. U prvom, ujedno i jedinom igranom filmu u režiji mladog Fabricija Kontea, igraju: Džeri Ferara, Džesika Šor, Robert Davi, Al Sapienca, Džej Ferguson i drugi, a pojavljuje se i američki reper Basta Rajms.

Foto: Promo

Glavni junak je mladi Džoni, koji se na početku priče nalazi u nezavidnoj situaciji – otac mu je u bolnici, nema osiguranje, pa porodica mora da snosi troškove njegovog lečenja. Zato je Džoni prinuđen da pronađe način da zaradi novac, pa počinje da radi u jednom noćnom klubu.

Foto: Promo

Naizgled, pronašao je dobar posao i zaljubio se u prometorku, ali ubrzo shvata da glamur i sjaj u tom klubu nisu onakvi kako izgledaju...

Ne propustite dramu “Klupski život” noćas u jedan sat nakon ponoći na Pink 2.Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Film

#Pink 2

#Televizija Pink

'